ЛДП поручила Додику да почне да плаћа порез на некретнине које посједује у Србији

Либерално демократска партија реаговала је јуче на изјаву предсједника Републике Српске Милорада Додика, који се заложио за промјену изборног законодавства у Србији на начин да и Срби изван Србије добију представнике у Скупштини Србије, поручивши му да се престане мијешати у унутрашње ствари Србије, јавља Фена. Та странка је у саопштењу поручила да је грађанима […]

субота, август 2, 2014 / 09:18

Либерално демократска партија реаговала је јуче на изјаву предсједника Републике Српске Милорада Додика, који се заложио за промјену изборног законодавства у Србији на начин да и Срби изван Србије добију представнике у Скупштини Србије, поручивши му да се престане мијешати у унутрашње ствари Србије, јавља Фена.

Та странка је у саопштењу поручила да је грађанима Србије доста Додиковог мијешања у унутрашње ствари Србије и да било боље да, како се наводи, као држављанин Србије почне плаћати порезе за евентуалне некретнине које посједује у "нашој земљи, умјесто што изјавама зарад прикупљања политичких бодова пред изборе у БиХ глуми већег патриоту од свих нас у Србији".

"Зато питамо Агенцију за борбу против корупције да ли он подлијеже пријављивању имовине као јавни функционер и држављанин Србије, а ако не подлијеже, тражимо да се у нови приједлог Закона о Агенцији за борбу против корупције уврсти приједлог да и они држављани Србије, који у другој држави обављају јавну функцију, уђу у надлежност посла Агенције за борбу против корупције", наводи се у саопштењу.

Како додаје ЛДП, Додик је честим изјавама о отцјепљењу Републике Српске одавно доказао да је један од главних дестабилизирајућих фактора у Босни и Херцеговини и на Западном Балкану.

Либерално демократска партија поручила је предсједнику Републике Српске и да су грађани Србије деведесетих година "добро научили препознати лицемјере попут њега и да, ако му је циљ да својим бахатим понашањем угрози европску будућност Србије, буде сигуран да му то неће поћи за руком".0 КОМЕНТАРА

 1. Коначно нешто паметно и од ових Орозових елдепеоваца, него у којој ли је позицији сад Ороз, један дрес ЛДП-а у Србији, а чим пређе Рачу, одмах у црвено есендеовски гуњ и опанак да се зна ко је за главног бају!

 2. Ма пусти психотичног Симагу, видиш да је добио пар дана слободно, можда сувга пребацили на дневну болницу…

 3. Baja, samo ti čačkaj mečku!

  To on ispituje gdje mu je povoljnije da pobjegne poslije oktobra. U Srbiju ili u Rusiju? Ako ode u Rusiju, tamo ga niko ne zna. Moraće sve iz početka. Šibice na ulici, cigarete po trmvajima itd. Bar neće morati plaćati porez državi.

  Ako mu karta sudbine zaigra na Srbiju, ovi „njegovi“ će ga dužiti za porez koji im duguje za sve te silne građevine koje posjeduje. Ko bi ih tolike pobrojao pa čak i platio porez tamo njima kad ne plaća ni ovaj namet u Srpskoj.

  Sve je jedno. Nek ide i u, i u, i u, ma samo nek ide. Gdje god da ode biće bolje ovom napaćenom i ojađenom narodu. Jer ako on ne ode, onda će narod otići.

 4. Буда, видиш како је овај Ороз изградио морлану спиралу, савијање између моралних начела олигархијске управе, држава јаких предузетника, Чедина мисаона бизМисменска кованица и овог Додиковог прорускоамеричкоизраелскоевропскоправославног става. То, мајка више не рађа!

 5. Још постоје? Баш штета. Од старки и поцијепаних фармерки до најбогатијег човјека у Србији, без дана радног стажа. Мислим да са таквим предсједником странке ЛДП није морална громада која другима треба да дијели лекције о поштењу.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *