ЛДП не подржава реконструкцију Владе Србије

НИШ – Лидер Либерално-демократске партије (ЛДП) Чедомир Јовановић изјавио је у Нишу да та странка није опозиција, већ алтернатива власти, јер „нема исте мотиве са којима наступају друге опозиционе партије које ликују због немоћи кабинета Мирка Цветковића”. У говору на свечаном дијелу изборне скупштине ЛДП-а у Нишу, Јовановић је поновио да његова партија неће подржати […]

недеља, март 6, 2011 / 20:06

НИШ – Лидер Либерално-демократске партије (ЛДП) Чедомир Јовановић изјавио је у Нишу да та странка није опозиција, већ алтернатива власти, јер „нема исте мотиве са којима наступају друге опозиционе партије које ликују због немоћи кабинета Мирка Цветковића”.

У говору на свечаном дијелу изборне скупштине ЛДП-а у Нишу, Јовановић је поновио да његова партија неће подржати реконструкцију владе јер она није праћена реконструкцијом политике.
„Реконструкција владе без реконструкције политике је доказ унутрашње слабости владајуће коалиције и немоћи да саму себе доведе у ред”, оцијенио је он.
Јовановић је казао да нису довољне „персоналне промјене и бесмислено спајање министарстава, већ политика преокрета” у друштву.
„Нас немоћ Мирка Цветковића не радује, она нас плаши”, истакао је Јовановић додајући да су „грађани таоци партијских подјела и живе у партијским рововима”.


Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *