Лазаревић развија специјалне и паралелне еколошке везе

У званичну посјету ЗЕЛЕНИМ СРПСКЕ у петак 28.09.2018.године дошла је висока делегација ЗЕЛЕНЕ СТРАНКЕ из Србије на челу са предсједником странке и народним послаником у Скупштини Србије мр. Гораном Чабрадијем.

субота, 29 септембра, 2018 / 15:57

У делегацији су још  били потпредсједник странке и народни посланик у Скупштини Војводине мр. Бранислав Јефтић, те потпредсједник странке и замјеник покрајинског министра за животну средину др. Ратко Бајчетић.

Том приликом парламентарна ЗЕЛЕНА СТРАНКА је изнијела низ позитивних ствари које су се десиле од како су они као партија зелене оријентације ушли у парламент Србије, те указала на велике резултате који су постигнути после доношења и провођења Закона које су предложли из области рјешавања здраве животне средине, улагања у пољопривреду, туризам, производњу зелене енергије и образовање кадрова за те стратешке гране привреде, све из њиховог програма ЗЕЛЕНОГ ОДРЖИВОГ РАЗВОЈА.

На свом примјеру су указали на конференцији за штампу колико ЗЕЛЕНИ СРПСКЕ ако уђу у НСРС могу кроз сарадњу са ЕГП -зеленим партијама Европе помоћи Републици Српској на њеној афирмацији у Европи и свијету, те колико се на основу ССП-агенде може кроз пројекте из области еколошке инфраструктуре, пољопривреде и туризма повући бесповратних средстава из фондова ЕУ и великих свјетских фондација, посебно истичући улагања у велике пројекте за које Република Српска не може сама да обезбједи средства.

Том приликом је потписан споразум о програмској сарадњи ове двије братске партије, споразум кроз који је договорен заједнички наступ према ЕГП-савезу зелених партија ЕУ, опредјељеност јачању веза Србије и Републике Српске као и опредјељеност заједничким дјеловањем на релаксације односа између Србије и БиХ.

Овај споразум је уједно и и почетак регионалног увезивања зелених партија из свих Република бивше Југославије, односно прављења чврстог САВЕЗА ЗЕЛЕНИХ ПАРТИЈА РЕГИЈЕ, све због заједничког програмског дјеловања, како према државама из којих долазе наше чланице, тако према ЕГП и великих свјетским еколошким и другим фондацијама.

Ову иницијативу предсједници ЗЕЛЕНИХ СРПСКЕ Никола Лазаревић и предсјеник ЗЕЛЕНЕ СТРАНКЕ Горан Чагради већ дуже вријеме разрађују, контакти су већ одавно успостављени са другим сродним партијама, траже се озбиљни партнери, чврсто опредјељени за наши идеологију и програм ЗЕЛЕНОГ ОДРЖИВОГ РАЗВОЈА у читавом региону.

Близу смо договора, очекује се да ће се први конгрес одржати за пар мјесеци у Србији, или Републици Српској, вјероватно на Јахорини, свакако уз учешће као гостију зелених, Мађарске, Румуније, Бугарске и Грчке, као делегације на највишем нивоу из Брисела и Стразбура састављене од чланица ЕГП-савеза зелених партија Европе.

ПРЕС СЛУЖБА ЗЕЛЕНИХ СРПСКЕ18 КОМЕНТАРА

 1. Жив и даће Бог ако ме заштите твоји(они ваши од Бошка Југовића, ваша је општинска изборна комисија, а дужан ми је, много сам му помогао да постане начелник), као ако ми помогне ОСЦЕ који ми је долазио после оног мог саопштења о уцјенама радника и куповини гласова.

  Ако буде поштеног бројања, онда онда 100% једина свијетла тачка политике ЗЕЛЕНИ СРПСКЕ постају парламентарна партија, а Ниџо коначно добија прилику да докаже све и једну ријеч која стоји у мом програм ЗЕЛЕНОГ ОДРЖИВОГ РАЗВОЈА.

  Подијелио сам ти оправдано Пале, на зелене, Лазаревића и будућност са једне стране и кандидате који долазе из партија прошлости и који ће нас поново вратити у прошлост.

  Поздрав

 2. Наравно, кад ме је шеф ОЕСЦ-а питао како да помогну, рекао сам да по дану не требају, што је купљено, то је већ урађено, да дођу са 30 људи у Пале у седам на вече, да се распореде по свим бирачким мјестима и не излазе док се поштено гласови не преброје и потпишу записници.

  Ових путем их опет позивам да дођу у Пале у седам на сва бирачка мјеста која имају око сто, па више бирача, значи преко 30 мјеста, ту се одлучује и много шта друго у Српској, али то већ није проблем часних ЗЕЛЕНИХ СРПСКЕ.

 3. Прочитао сам ово на фејсбуку.
  Прво што сам помислио када сам угледао слику, добро је има бар три следбеника.
  Чак сам одвојио времена да погледам и неке снимке од Нице.
  Пред нама је али Никола Лазаревића живи у фантазији.
  Монденске Пале???
  Најгори народ је наш ( мислим на све у БиХ) краде струју из стубишта, краде сијалице, отац направио све крађе струје а син данас судија, пунац за најгори лоповлук каже “ домаћински“ а сада неће да плаћају одржавање зграде када се ради све ко сунце чисто.
  Први сам ја будале био мислећи да постоје бољи људи а Никола Лазаревића још већа ако мисли да оном причом проћи на изборима.
  Наш народ је народ подлаца.
  За мене свакако кажу да бацам гласове јер сам на прошлим изборима гласао за листу Вукановића која је добила дал 200 и који глас на читавој изборној јединици.
  Никола нек ти је Бог на помоћи, ако не будеш прошао само се лијепо повуци и гледај како све пропада, ко им јебе матер боље нису ни заслужили.

 4. Čitajući , sjetih se one: Dabogda, ćeri, za carevog sina se udala, ali oko naše kuće cigani hodaju.

  Nema s kim zelembać nije šurovao, kome se nije nabacivao, pred kim nije klečao, sebi prizivao svježe odbjegle papke sve redom, tako da od ove priče nema ništa pošto ga niko ne smatra ozbiljnim.
  Jednom se zadesih u Tesliću u banji, išao u posjetu sa kolegom njegovom ocu, kad spazih zelembaća, dolazio baja tamo, i ovaj tražio način da se sretnu.
  Programi zelenih partija u Evropi su privlačni za mnoge, ali njih vode ozbiljni ljudi, a ne prelivode, kaputaši koji ispod revera imaju nekoliko znački , a na rever istaknu onu za koju mu se učini da će imati koristi.

  Kada se dijelila humanitarna pomoć u ratu ,interesantno, u komisijama na granici, bio je uvijek, pogodite, ko?

 5. Није пластично цвијеће, не видим ни разлога да не буде црвени стољњак, па за нас су свакако рекли да хоћемо да вратимо социјализам.

  За сат времена ће на мој фејсбук профил и страницу бити постављена конференција за штампу ова три „безвезна“ типа.

  Нормалан народ ће моћи да види зашто ће у будућности више да вриједе супер национално одговорни ЗЕЛЕНИ СРПСКЕ у НСРС са само једним послаником, него било која друга коалициона партија, без обзира која буде скупштинска већина?

 6. Пратите ЗЕЛЕНИ ЦУНАМИ,кренуло је Пале, следећих дана ће да „ГОРИ“, ноћас ће бити постављен клип данашње конференције за штампу, видјећете зашто је већ пола Пала за ЗЕЛЕНЕ.

  Иде ЗЕЛЕНИ ЦУНАМИ који ће до недјеље дефинитивно подијелити Пале, на кандидате из партија прошлости и на авангарде ЗЕЛЕНЕ.

  Ево екслузивно, данима покушавају да ме сријече да учествујем на локалној ОСМ ТВ у дебати носилаца листа у Сарајевско-романијској области.

  Данас сам се лично увјерио код власника ОСМ ТВ Мирка Деспића, иначе професионалног савјетника начелника општине.

  Нема овамо шта не раде, по двјеста марака за глас дају, туку се међу собом из исте партије, уцјењују се читаве породице радника у јавном и приватном сектору, џаба, опет Ниџо сам на 42% у Палама, други и трећи и једина два озбиљна кандидата због пара и утицаја на 20% и 27%, ПРЕЈАК САМ.

  Нико не смије у ТВ ДУЕЛ, а Лукиног главног пулена Деспић не смије ни случајно да пусти у моје руке, мада му не бих ништа радио, дајем и овдје ријеч, дјеца су то за мене.

  Право да вам кажем, после ове кампање коју сам провео и онога како ја то уживо радим, не би ни ја сам себи изашао на дуел, замисли како је мојим противницима којим одговоре пише читав тим.

  Нема везе, ако ме спријече, знаће народ, ја ћу дићи добру медијску буну, рећи оно што ИНАЧЕ НЕ БИ, пичкин дим је то за мене, није ми први пут да САМ станем спреги политичке и друге мафије на мегдан.

  После буне, народ ће ове локалне профитере у недјељу казнити, али то ће мени бити мало, доста сам ја био толерантан све позивајући на слогу и мислећи да ћемо овамо на истоку и у Српској доћи до САБОРНОСТИ.

  Никад нисам дирао друге, од првог дана у политици ишао сам витешки, у овој кампањи смршао три килограма, први пут у животу од премора имам подочњаке, Бога ми, нема тих протиника, да су три пута јачи од Мила и Жељке да их згазити нећу, ЗЕЛЕНИ по питању мог живота и смрти морају ући у парламент, све за добро Српске и српског народа.

  Знате, Ниџо никад ријеч није погазио, зар вам не звучи познато „СА НАМА ЈЕ СРПСКА НАЧИСТО“

 7. Само пратите ова четири следећа дана,све што се купити не да, што се уцијенити не да, све ће да послуша човјека који је све учинио за своју отаџбину, вашу и моју дјецу.

  Није Ниџо битан, али је Ниџина ријеч и ова авангардна прича ЗЕЛЕНИХ СРПСКЕ после досадашње кампање у срцу десетина хиљада писмених и часних породица.

  Могу у Палама, као 2010 што су урадили по ноћи опљачати Ниџа, наравно, ако не буде супер визија коју сам тражио од ЦИК-а, ОСЦЕ-а, и ОХР-а.

  Да господо, тражио сам им да на сваком бирачком мјесту буду њихови посматрачи по ноћи, све док се не преброје гласови, вреће спакују и потпишу записници.

  Ако не буде ноћне контроле од људи са стране, знаћу за два дана, онда пљачкајте Ниџа у Палама, али ја идем наживот и смрт, нећете моћи најмање 50.000 људи опљачкати.

  Они нису на листама, они вјерују овом часном човјеку, вјерују оним часним људима, ЗЕЛЕНИМ из Србије, вјерују да још има људи, е видите, ти ће на моје објашњење зашто, одлучити о појединачним функцијама, живи били па видјели.

  Ја сам у полтику ушао да покажем да је ово частан посао када га раде писмени људи и ПРАВЕ ПАТРИОТЕ.

  Поздрав, завршавам са коментарима до избора.

 8. Гледам јуче на БНтв, послали Милана Ковача у хрватско село Жеравац у општини Дервента да испита усташко поријекло Жељке Цвијановић. Приказаше лика који потврди да су сви њени из тог села и да им је Жељка изградила пут прошле године, а лик се зове АНТЕ ОРОЗ. Буахахахахаха!

  1. Браво!

   Коначно те нашли доказ да Симо П. Ороз није Србин.

   Свака част, тако се води кампања.