Лазаревић поручује да ће учествовати у протестима 02.10. у Бањој Луци

Много тога се задњих мјесеци и година накупило везано за угрожавање нормалног живота грађана Републике Српске.

субота, 25 септембра, 2021 / 14:25

 Подјеле у друштву, искључиво због политике и неодговорних политичара, последњи УЗП (удружени злочиначки подухват) крађа приватизација и уништавање ПРИРОДНИХ РЕСУРСА- услова биолошког опстанка становништва на овим просторима.Владавина силе и корупција, умјесто владавине права и нормалног развоја друштва, притисци и недејтонско дјеловање представника међународне заједнице.

Пресуда о власништву над шумама, пољопривредном земљишту и низ других недејтонских пресуда Уставног суда БиХ, суда којег на основу пресуда против интереса Републике Српске и интереса грађана Републике Српске можемо са пуним правом назвати политичким судом.

Имбецилно понашање власти и понижавајућа корупција здравствене мафије у доба КОРОНЕ-богаћење на рачун болесног народа, па до гушења слободе изражавања и покушаја стварања медијског мрака од стране владајуће олигархије.

Најбољи примјер за то јесте покушај "избацивања" познатог и признатог медија БН ТВ из медијског простора Републике Српске и дејтонске БиХ од стране регулаторне агернције за комуникације.

Због свега побројаног, али посебно због покушаја гушења медија као што је БН ТВ и тиме стављања грађана Републике Српске само на један домаћи извор информација, ЗЕЛЕНИ СРПСКЕ су на сједници предсједништва донијели одлуку да ће другог октобра заједно са осталим опозиционим партијама учествовати у припреми и одржавању грађанског протеста у Бањојлуци.