Латино сапуница у ПДП – Петровићева објашњава да је Бегић вријеђао Станивуковића, а Тривићка га бранила

– Аудио снимак који се појавио у јавности, а у којем потпредсједница ПДП-а Јелена Тривић наводно пријети Ивану Бегићу је монтиран. Догађај који се чује на снимку десио се у кампањи за Локалне изборе, након што је Бегић вербално и физички насрнуо на Драшка Станивуковића, а Тривићева покушала да смири напад – навела је порпаролка ПДП-а Ања Петровић.

среда, 13 априла, 2022 / 23:10

Она је додала да се цјелокупан и немонтиран снимак појавио у јавности, гдје се јасно чује како Јелена Тривић говори Ивану Бегићу да га гледа као своје дијете и да би му помогла, а да је томе претходило Бегићево брутално вријеђање Тривићеве.

– Такође, може се чути и дио онога што је Бегић претходно радио, те да су, и поред свега, сви стајали уз њега и жељели да му помоћи. Свему је лично присуствовао и Драшко Станивуковић који може потврдити наведено – рекла је Петровићева.

Она напомиње да се из ПДП-а прећутало више бруталних неистина које је Бегић изрекао након напуштања странке и да је ово само још један његов покушај да деградира бивше колеге, пуштањем у јавност монтираног снимка.