Лакташи: Перенчевић се кандидовао за начелника

Жељко Перенчевић ће бити кандидат Српске напредне странке РС на изборима за начелника Општине Лакташи, саопштено је из ове странке Српска напредна странка (СНС) је јуче Централној изборној комисији БиХ (ЦИК БиХ) пријавила кандидата за начелника општине Лакташи, а то ће бити предсједник општинског одбора СНС Лакташи и члан предсједништва СНС-а Жељко Перенчевића, стоји у […]

недеља, 24 августа, 2014 / 16:06

Жељко Перенчевић ће бити кандидат Српске напредне странке РС на изборима за начелника Општине Лакташи, саопштено је из ове странке

Српска напредна странка (СНС) је јуче Централној изборној комисији БиХ (ЦИК БиХ) пријавила кандидата за начелника општине Лакташи, а то ће бити предсједник општинског одбора СНС Лакташи и члан предсједништва СНС-а Жељко Перенчевића, стоји у саопштењу ове странке.

Перенчевић ће на мегдан Вукашину Војиновићу (Савез за промене – Лакташи; Народни демократски покрет, Партија демократског прогреса, Странка напредна Српска или Нова Српска, Српска радикална странка, Странка пензионера, Странка социјалне сигурности српских бораца) и Мирославу Коџоману кандидату СНСД-а.

Жељко Перенчевић је на Локалним изборима 2012. године био кандидат за начелника општине Лакташи испред Српске демократске странке, а изборну трку завршио је на трећем мјесту са 2.685 гласова. иза Милована Тополовића (СНСД – 8.717 гласова) и Војиновића (Коалиција Вози Мишко – 3.929 гласова)

Из СНС су раније објаснили да су хтјели подржати Вукашина Војиновића, али је проблем што су га потписом подржали представници партије Адама Шукала, који су именовани као Странка напредна Српска. СНС је тражио да се то промијени у Нова Српска, јер назив "Странка напредна Српска" не признаје Централна изборна комисија БиХ.

Прижељкује ли опозиција пораз у Лакташима?0 КОМЕНТАРА

 1. Одлично! Срећан друг Будо. јер има помоћ да инсталира свог послушника. Срећни и у Савезу за промјене, јер имају алиби у случају неуспјеха и Перенчевића као кривца. Питање је само да ли ће и господин Перенчевић бити срећан у случају неуспјеха.

  Ипак су сви учесници у игри само Срби. Зато нас и сврби. Већ виђено.

 2. Шалу на страну, гдина Перенчевића површно познајем. На основу његових ставова и писања на друштвеним мрежама закључио сам да ће се кандидовати. Покушао сам да му објасним да кандидатуром падају све маске и потврђују се тезе његових политичких противника, те да ставља етикету на властиту дјецу. Чини се да му није било свеједно, али се ипак кандидовао, иако нема шансу. Жао ми је да је тако, али свако носи свој крст.

 3. Ја размумијем ту жељу да се супротстави Шукалу и његовој лажној партији али више смисла би имало да су из СНС перенчевићевог рекли да не подржавају никога и да неће учествовати на изборима.

  Јер овако испада да немају ништа против кандидата опозиције али само желе да му напакосте, а и што неке рече прорадио тај еготрип код Перенчевића и ова његова кандидатура значи да он сматра да било који виши циљ није толико битан колико је битна његова лична позиција.

  Не заборавимо да је и из СДС-а изашао јер тобож није био задовљан одлукама неким, могу са сигруношћу да претпоставим сада да су те одлуке биле око његове личне позиције на изборној листи за изборе 2014.

  Све у свему још један јадна и биједан потез Перенчевића, а кад помислим да сам га до прије 4 мјесеца цијенио и имао у пријатељима на фејсбуку x-(

 4. Jadno Perenčeviću. Imaš dovoljno godina i trebao bi biti ozbiljniji. A ti se ponašaš kao neki isfrustrirani pubertetlija. Čim nije bilo po tvom odmah napustio SDS. Sad kad je većina za Vojinovića, ti se opet isfuravaš i radiš politički glup potez. U politici nema ishitrenih poteza. Ovo tvoje je stvarno smiješno. Prije si mi bio jedn od favorita: toliko energije i volje. Sad vidim da ćeš brzo da sagoriš. Šteta.

 5. Marcel, 24.08.2014. 23:09:53
  Сада копилад из СДС-а имају шансу да подрже Перенчевића и да се искупе за кандидатуру Иванића.
  Штета само што СНС није изашао на изборе са предсједничким кандидатом.
  СДС је покушао да сруши напредњачког начелника у Језеру и добио је по зубима од народа.

  СДС и СНСД морају нестати да би народу свануло.

 6. А свануће му од прелетачког СНС републике српске. Па свако ко нема идеју и нема шансу да прође на овим изборима основао је неку врсту напредњачке странке. Драго ми је да ће избори брзо и да ће се овај циркус око напредњачких странака брзо завршити и да ће се те све странке угасити.

 7. Када би се десило гашење (наравно што никада неће) СНС, десило би се и гашење Републике Српске.
  СДС увелико сарађује са бошњачким партијама и води политику нестанка Српске. Не треба заборавити 58 надлежности које је пренио СДС на ниво БиХ.

 8. Љуби га течо! Опет ће за Св.Игњатију код тетка Буде сједити на челу стола. Сваком по заслузи! А једног дана кад све дође на своје мјесто,можда га течо и прими код себе у месару да буде месарски помоћник.

 9. Грешка је што СНС није кандидовао Сашу Миловановића за предсједника и _“Хаджи“ Јована Митровића за Члана предсједништва БиХ. Сада су нас преварили други пут неће. Имамо најбоље кадрове. Напријед Српска!

 10. Од кога су то они (СНСД) сачували Српску? Од ових 50% незапослених у њој? Од међународних кредита и дужничког ропства гдје је стопа задужености једнака стопи БДП у таквом односу свака нормална држава прогласи банкрот, а ови се и даље баве задуживањем? Шта је ту сачувано? Сутра да им ставе оловку на сто да потпишу укидање Српске у замјену за гаранције да се њихова опљачкана приватна имовина неће дирати, они ће то без размишљања потписати и то ће се нажалост и десити, уколико та говна сад не отјерамо са наше грбаче!

 11. Овај је пре 15 дана био један од најбољих у рушењу режима.
  Шта ти је телелук.

  Елем,Харпи,стварно би требао да престанеш да лажеш…или почни да се информишеш.А за то твоје плашење народа би требао о кривично да одговараш.Неке ствари нормалан човек не може ни по коју цену да уради.

  Хоћемо се кладити?

 12. @AS, Ако ћемо да се врјђамо, ти си копила СНСД-а или СДС-а, или нечије друго. Зна се ко су прави напредњаци у Републици Српској на челу са Митровићем, Миловановићем и Нашим Жељком у Лакташима.
  Видјећете ко говори истину када се око СНС-а који ће имати намање 15 посланика формира будућа Влада Реублике Српске, у којој ћемо имати најмање три министра. Ми имамо снагу и имамо најбоље кадрове, зато је побједа загрантована.

 13. Спорна је теза,штавише уврнута,да ће неко да „потпише“ укидање РС зарад очуванја имовине.
  То су најгнусније тезе демагога које могу да се приме код телалука.

  Како се ради о млађем коментатору,било би пожељно да се направи један искорак у норманом политичком животу.Ово ни испред задруге не пролази.Ако није есдеес успео да све надлежности преда,верујем да неће нико.

 14. Слушај ме баушлосеру! Зна се ко се увијек борио против режима, а ко је помагао исти и покушавао да рекетира опозицију. Ко има
  кривичну пријаву за пребијање власите мајке, ко је дужан ко Грк,кога су гепековали и мочили у Врбас,ко не плаћа алиментацију,кога су протерали из Аустрије. Све се зна! А врло брзо ће бити видљиво шта народ мисли о Небојши Личанину,а шта о Жељку Перенчевићу. Олошу!

 15. @змај огњени вук
  КО има кадровска ријешења као што их ми имамо????
  Ко би био Бољи премијер Владе од Јована Митровића? Човјека који је рекао не криминалу још 1997 када је заједно са госпођом Биљаном Плавшић покренуо демократску револуцију у РС?
  Има ли бољег кандидатата за министра МУП-а од Г-дина Саше Миловановића, који је радио у врху полицијских структура (возач министра)?
  Министар просвјете г-дин Панта Дамјановић, а породице омладине и спорта уважена г-ђа Милосава Јакиовљевић?

 16. змај огњени вук,
  Не прескачи терапију, јадо. Овамо знаш сто марифетлука, а не знаш ко ти јебе жену.
  Подржаваш власт, а са друге стране глумиш опозицију.
  Покри се тим клемпавим ушима и ћути.

  А ти под ником Напредњак_РС можеш да га дуваш оном штакору који те плаћа да куцаш коментаре. Куцнем ти га госпоји.

 17. @AS, Немој да губиш самоконтролу то није добро за будућег посланика. Ја тебе подржавам, а ти мене вриеђаш, па нећемо тако у Европу. Ако се тако наставиш понашати, мораћемо појачати терапију.

 18. Напредњак_РС,

  O čemu lupeteš? Kakav crni poslanik? Ukoliko si čitao moje komentare mogao si zaključiti da se ne bavim politikom i da ne pripadam ni jednoj političkoj opciji. Da imam simpatije prema određenoj stranci to DA, ali član nisam ni jedne.

  Ne preskači terapiju, blesove.
  Većina vas ovdije pišete jer ste plaćeni stranački trolovi.

 19. Наградно питање – Ко има кривичну пријаву за пребијање властите мајке, ко је дужан ко Грк,кога су гепековали и мочили у Врбас,ко не плаћа алиментацију за дјецу,кога су протерали из Аустрије? B-)B-)