Лакташи: Оснива се нова странка

Република Српска ће добити још једну политичку странку. Ова се оснива у Лакташима и зваће се Слободна Српска. Оснивачка скупштина, како сазнајемо, заказана је за недјељу, 14. фебурара у 11 часова. Мејсто: Галерији Дома културе у Лакташима

среда, 10 фебруара, 2016 / 11:57

Република Српска ће добити још једну политичку странку. Ова се оснива у Лакташима и зваће се Слободна Српска.

Оснивачка скупштина, како сазнајемо, заказана је за недјељу, 14. фебурара у 11 часова.

Мејсто: Галерији Дома културе у Лакташима0 КОМЕНТАРА

 1. „АЈДЕ“што би реко Били Питон.Ма браво.браво…Ето човјек због наше добробити и виших циљева поново мора оснивати странку(коју.оно по реду)Ал.шта ћеш она двојица(…)Шукало и Ђорђић оно излеватили човјека ,оно право.Браво опозиција коначно добија ударну(шта оно рече шамарчину)песницу .
  Ал стварно што ће она.два млађака ,божмопрости и рехабилитовани чича Дражо(Михајловићу).

 2. Ђенерал Драгољуб(Дражо) се за вашу информацију презивао Михаиловић. А што се дежурних режимских тролова,ништа друго до дочекивања „на нож“ нисам ни очекивао, али ја ту ништа не замјерам, морају и они леба да једу.

 3. Сори.Навика мене ијекавца.Извињавам се на лапсусу.Јбг ти си савладао правилно како се пише презиме ,ти му сваке године објављијеш читуље у београдској штампи.Ја цијеним досљедност а надати се да ће и бирачки торзо то препознати.

 4. @Симо П. Ороз

  С обзиром на твоје турско поријекло и презиме, није чудно да ти се од четири ћирилична слова С привиђају четири полумјесеца. Сваки Турчин би исто протумачио.

  И ти си сљедбеник Драже, зар не?! Додуше црвени четник, који се удружио с комунистима Додиком, Радмановићем и Гаврановићем. Али и са свехрватском гласачицом Надом, пониклом из либерала Расима Кадића. И са Шпирићем Роналдом. Који је промијенио мало више странака, али сваки пут да би био на власти, док је Нешо сваки пут опозиција. Велика је то разлика.

  Кад будете могли окупити у својим општинама људи колико Нешо, онда можете да режите. До тада наставите да цвилите и шкеврите!

 5. Све посјетиоце Фронтала,обавјештавам да је данас 14.02.2016. у Лакташима основана СЛОБОДНА СРПСКА. На оснивачкој скупштини СЛОБОДНЕ СРПСКЕ изабрани су Главни одбор СС,Надзорни одбор СС,Статутарна комисија СС и предсједник СС.За предсједника СЛОБОДНЕ СРПСКЕ изабрана је моја маленкост. С поштовањем Небојша Личанин.

 6. Још један од оних који се по Фронталу курчио што се на Фронталу оглашавао под својим именом, да би на крају и показао да му јециљ био бесплатна политичка реклама.

  Гледао сам прилог на Алтернативној и није ми изгледао урачунљиво.

 7. У маниру „старе добре“ УДБЕ, ако немаш ниша компромитујуће против неистомишљеника, прогласиш их за лудаке. Ја насупрот томе, мислим да си ти нормалан, али покварен и прорачунат надничар једног бандитског режима.

 8. Ovdje postaje zanimljivo, Prijedor malo malo obećava harakiri evo i Zmaj poziva da ga ubiju.
  U najmanju ruku ovdje je dobro imati hitnu u „pričuvi“
  Zmaje Zmaje i tvoja malenkost postala predsjednik, jedno poslijepodne te tapšu i ti se pokondiirio, a mo“što misliti da te tapšu „dvajestipet“ ko božem oprosti Dodik.
  Već prvi dan intenzivno radiš na projektu srpske sloge. Aferim Srbine. Aferim..
  Čak čini mi se i na introdukciji nove sorte Srba koji misle kao ti a mi ostali smo trolovi, vilenjaci, vukodlaci, reptila, vodozemaca. Ne znam u koji kostim da se obučem

 9. Синоћ сам на Личанина први пут обратио пажњу на њега и схватио да се лично познајемо већ дуже вријеме. Раније ми је дјеловао ок, или је оно синоћ политички имиџ што ме и не чуди јер је превише времена провео на Фронталу, у телалуку, што је оставило посљедице на начин размишљања и начин слања порука будућим гласачима.

 10. Оно кад се анонимни партијски војници с дна прехрамбеног ланва, сљедбеници ратног профитера и дезертери окоме на магистра, добровољца ВРС, човјека који је отворио фирму која се бави производњом.

 11. Ствар је веома једноставна. Лакташи су мјесто од 5000 становника,а општина од 30 и неку хиљаду. То је мала средина,готово сви се познајемо. Мене лично вјерујем,познаје апсулутна
  већина становника општине. Дакле,ако ја ничему не вриједим,ако сам некакав лудак или битанга,за мене једноставно нико неће гласати и мирна Босна. Не видим разлога да се овдје дежурни браниоци актуелне власти оволико узнемиравају. Сачекајте октобар,неко од нас ће бити демантован.