Курир заплијенио дрогу и оружје у Бијељини

Полицијски службеници Управе за тероризам и екстремизам Министарства унутрашњих послова Републике Српске, у сарадњи са полицијским службеницима Полицијске управе Бијељина, а под надзором Тужилаштва БиХ и Окружног јавног тужилаштва Бијељина, спровели су акцију кодног назива „Курир“, у склопу које су јуче лишили слободе четири лица, због сумње да су извршила кривична дјела „Недозвољена производња и промет оружја или експлозивних материја“ из члана 361. КЗРС.

четвртак, 15 фебруара, 2018 / 15:08

На подручју Бијељине извршен је претрес на више локација, којом приликом је пронађена и одузета већа количина наоружања и мун иције, одређена количина опојне дроге и други предмети који се могу довести у везу са извршењем кривичних дјела.

Уз извјештај о почињеним кривичним дјелима, надлежном тужилаштву биће спроведена лица иницијала Р.Б. (1976) због сумње да је извршило кривично дјело „Недозвољена производња и промет оружја или експлозивних материја“ из члана 361. КЗРС и лице иницијала С.К. (1978) из Бијељине, због сумње да је извршило кривична дјела „Недозвољена производња и промет оружја или експлозивних материја“ из члана 361. КЗРС и „Неовлашћена производња и промет опојних дрога“ из члана 207. КЗРС.Оставите одговор