Кунг Фу Це: Паре за курсеве и путовања, дају и суперсиле што признају Косово као дио Србије

Полазници курсева на Конфуцијевом институту Универзитета у Бањој Луци, боравили су од 12. до 23. јула 2019. године на љетњом кампу у Тјенђину и Пекингу.

понедељак, 29 јула, 2019 / 02:09

Организатори кампа су Конфуцијев институт Универзитетa у Бањој Луци и Универзитет за технологију и образовање у Тјенђину који је учесницима обезбиједио смјештај, храну и превоз у Тјенђину и Пекнгу.

Дани проведени на љетном кампу су се састојали од часова кинеског језика, калиграфије и кинеске културе, обилазака најзначајнијих мјеста у Тјенђину и Пекингу, као и завршне церемоније на којој су учествовали и полазници Конфуцијевих института из земаља централне и источне Европе.

На овај начин, 20 полазника Конфуцијевог института је добило прилику да усаврши језик, и да из прве руке упознају студентски живот у Кини, универзитете и кампусе, као и да посјете главни град Пекинг и један од најразвијенијих градова у Кини, Тјенђин.

Представници Конфуцијевог института су представљали Универзитет у Бањој Луци на смотри љетних кампова Конфуцијевих института у организацији сједишта Конфуцијевих института Ханбана.

Током трајања ове љетње школе, випе од 1000 студената и наствника из тридесетједног Конфуцијевог института из шеснаест земаља Централне и Источне Европе су се окупили на једном мјесту.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *