Кукавица ускоро на слободи!

Фолк пјевачица Светлана Цеца Ражнатовић ће у сриједу, 22. фебруара, после осам мјесеци кућног затвора бити „слободна”, пошто ће јој тог дана истећи казна на коју је осуђена због малверзација са трансферима фудбалера „Обилића”. Ражнатовићевој ће тог дана припадници Управе за извршење кривичних санкција скинути електронску наруквицу коју је од 23. јуна 2011. носила око […]

недеља, 19 фебруара, 2012 / 13:49

Фолк пјевачица Светлана Цеца Ражнатовић ће у сриједу, 22. фебруара, после осам мјесеци кућног затвора бити „слободна”, пошто ће јој тог дана истећи казна на коју је осуђена због малверзација са трансферима фудбалера „Обилића”.

Ражнатовићевој ће тог дана припадници Управе за извршење кривичних санкција скинути електронску наруквицу коју је од 23. јуна 2011. носила око ноге и преко које је вршен надзор њеног кретања, које је било ограничено на њен дом у улици Љутице Богдана.

Пјевачица је у кућном затвору провела осам мјесеци јер јој је у казну од годину дана затвора било урачунато вријеме које је провела у притвору након хапшења у акцији „Сабља” 2003.

Током тог периода кућу је напустила свега три пута, када је долазила на суђење у Палату правде због оптужби за насилничко понашање. Ражнатовићкина сестра Лидија Оцокољић која је заједно са њом била осуђена на шест мјесеци кућног затвора издржала је казну крајем октобра, пошто је и она током „Сабље” у притвору провела непуна два мјесеца.

Пресудом из маја прошле године осим затворских казни сестрама је наложено да у буџет Србије уплате милион и по евра на име одузете имовинске користи.

Тај износ је подељен у три рате, од по 500.000 евра. Прву рату су уплатиле у јулу, другу у децембру, а трећу би требало да уплате до краја ове године.

Као гаранцију да ће трећа рата бити уплаћена, суд је уписао хипотеку на кућу Ражнатовићеве у Љутице Богдана.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *