Круз, али Пенелопе допутовала у Сарајево

Славна глумица Пенелопе Круз допутовала је јуче у Сарајево са супругом Хавиером Бардемом и њиховим синчићем Леом, који је рођен у јануару ове године, пренели су медији у БиХ. Пенелопе ће у Сарајеву снимати сцене из филма италијанског редитеља Серђа Кастелита „Венуто ал Мондо”. Филм ће, како се наводи, бити сниман у БиХ, Хрватској и […]

четвртак, 8 септембра, 2011 / 07:36

Славна глумица Пенелопе Круз допутовала је јуче у Сарајево са супругом Хавиером Бардемом и њиховим синчићем Леом, који је рођен у јануару ове године, пренели су медији у БиХ.

Пенелопе ће у Сарајеву снимати сцене из филма италијанског редитеља Серђа Кастелита „Венуто ал Мондо”. Филм ће, како се наводи, бити сниман у БиХ, Хрватској и Риму, а Пенелопе ће у њему имати главну улогу.

Пенелопе ће играти Италијанку Гему, иначе, сарајевску удовицу која стиже у тај град након рата како би сину, тинејџеру, показала где се његов отац родио и погинуо.

Глумица је изјавила да ће јој та улога бити једна од значајнијих у каријери да генерално не воли ратне приче, али да ју је роман „Венуто ал Мондо”, по коме се снима филм и који је свјетски бестселер, емотивно јако дирнуо.

Радио Сарајево је јавио да је током редовног лета из Минхена, којим су славни пар и њихова екипа стигли у Сарајево, нестао њихов пртљаг, те да је на аеродрому покренут редован поступак за такве случајеве.