Kрсмановић: Имаћемо шест посланика и премијера

СРЕБРЕНИЦА – Предсједник Нове социјалистичке партије (НСП) Републике Српске Здравко Крсмановић тврди да ће његова странка, након избора, имати шест посланика у Народној скупштини Српске. "Тај резултат ће нам дати снагу, јер се без нас не може формирати Влада, и омогућиће нам да премијер буде из наших редова", сматра Крсмановић. Он је обећао да ће […]

субота, 11 септембра, 2010 / 17:16

СРЕБРЕНИЦА – Предсједник Нове социјалистичке партије (НСП) Републике Српске Здравко Крсмановић тврди да ће његова странка, након избора, имати шест посланика у Народној скупштини Српске.

"Тај резултат ће нам дати снагу, јер се без нас не може формирати Влада, и омогућиће нам да премијер буде из наших редова", сматра Крсмановић.

Он је обећао да ће ова странка када, како је рекао, уђе у власт, кренути у борбу за социјалну правду, развој економије, запошљавање, стварање средњег сталежа, равномјеран развој свих дијелова Српске, гарантован откуп пољопривредних производа и беплатно школовање и лијечење.

"Поштено газдовање природним ресурсима довешће до отварања нових прерађивачких капацитета и запошљавања, а средства од четири милијарде евра, која се могу добити од Европске уније успостављањем некорумпиране власти у БиХ, сигурно ће омогућити њен убрзан развој и придруживање заједници европских земаља", рекао је Крсмановић на предизборној трибини у Сребреници.

Према његовим ријечима, НСП је антирасистичка партија, која уважава све поштене људе и бори се против свих видова дискриминације и мржње.

На данашњој трибини представљени су носилац листе ове странке за Народну скупштину РС из регије Бирач Момчило Стевановић и посланички кандидат Миле Николић.Оставите одговор