Кречили смо

Надзиђивали, презиђивали, штемали, разводили, уводили. Овдје прочитајте све шта је ново и старо на Фронтал.срб

понедељак, 19 јуна, 2017 / 17:03

Извињавамо се свима који нас прате, јер су се проблеми у техничком смислу могли већ поодавно уочити. Извињавамо се и што ћемо морати бити још бољи.

Поново смо промијенили ЦМС, сервер и техничку подршку. Без обзира што су то мукотрпни послови, које нерадо предузимамо због нарушавања динамике уноса вијести обавезним прекидима истих, проблема са логовањем корисника, ажурирањем линкова и сл.

Били смо принуђени. Али, о томе другом приликом.

Активним читаоцима: Прво прве ствари

Да се на првом мјесту обратимо коментаторима. У циљу нам је да аутоматско и нецензурисано коментарисање остане као један од обиљежја нашег рада, пошто је то такође дио слободе говора. Наравно, уз поштовање свих писаних и неписаних закона пристојности и поштења.

Сви који су до сада отворили налог на Фронтал.СРБ као коментатори, требају отићи на опцију "Изгубљена лозинка" у горњем десном углу портала, уписати адресу своје е-поште коју сте већ користили за регистрацију и добићете ресетовану лозинку са вашим корисничким именом.

Наравно, ово ће радити само ако сте унијели стварну, а не измишљену адресу. Они су је измислили, то више неће бити у прилици да раде, те морају на поправни.

Коначно, своји на своме

Фронтал је ту да остане. У то да не буде сумње. Како нас многи цијене и воле, тако нас многи и не миришу баш. У борби против нас су пробали све, од олајавања, вријеђања, омаловажавања; до судских тужби или чак прављења хохштаплерске латиничне копије која треба да збуњује неупућене. Но, знамо за јадац.

Од данас можемо рећи да, барем што се техничког дијела тиче, неће бити више никаквих застоја или уцјена.

Такође, све вас молимо за извјесну дозу стрпљења, док сви дијелови нашег дигиталног организма не оживе у синергији једни са другима, а то ће се десити веома брзо. Заправо све што видите је, изузев базе података, урађено од нуле у веома кратком року.

Измјена је дакле само у техничком смислу, што се уређивачке политике тиче, она остаје иста. О свим новитетима коју су вам као корисницима неопходни да би нас што лакше и учинковитије пратили, обавјештаваћемо вас у надоградњи овог текста.

ГУГЛАЈТЕ ЋИРИЛИЦОМ!9 КОМЕНТАРА

 1. Дајте нам нове смајлиће, пиво и сл.! 🙂

  Радио сам сондажу по Романији, Јахорини и Трескавици. У Мокром нико није чуо за Гњурца, на Јахорини неке плавуше у „Лавини“, имају по 32 зуба, на Огорјелици нема живе душе, док је на Палама доста крезубих. Гњурца најбоље познају у Пошти, али у мене гледају чудно, јер никад нису чули да ће од Гњурца добити зубе. С друге стране, у Дому здравља сви знају за Гњурчеве зубе, али не вјерују да ће он испунити предизборно обећање.

  Желим јавно да се захвалим Гњурцу, јер ми је дао одличну идеју да са пријатељима медицинарима и стоматолозима од ЕУ повучемо знатна средства како бисмо средили народне зубе. По сваком зубу сваком од нас 4,86 евра у џеп. Како Гњурац није заштитио генијалну идеју, ми ћемо га почастити кад завршимо посао, на рачун Адико банке ћемо му уплатити 5% нашег профита. Нека нам је жив Гњурац и његове идеје!

 2. Мислим да иза сваке вијести треба бити број коментара.

  Послао сам јуче коментар на вијест о Ани Брнабић. Тек је данас дошао на листу.

  Је ли то значи да се ипак уводи цензура?

  Друго, примјетио сам да сте у препоруци за лозинке дали латинична слова и оне знакове. Треба бити дослиједан. Мислим да и ћирилична слова могу у лозинку.