Кречар: Регионални мото-сусрет у Батковићу

Мото клуб "Кречар" из Батковића организовао је, девети по реду, мото-сусрет, који се одржава у дворишту основне школе у овом селу.

понедељак, 19 јула, 2021 / 09:17

– Сваке године угостимо око 500Мото клуб "Кречар" из Батковића организовао је, девети по реду, мото-сусрет, који се одржава у дворишту основне школе у овом селу. бајкера, који нам долазе из цијелог региона, а имамо и више стотина посјетилаца из Семберије који уживају доброј музици и атмосфери. Мото-сусрети трају два дана и одржавамо их у част трагично настрадалог Марка Николића "Кречара", по коме смо и назвали наш клуб. Првог дана сусрета отварамо камп у коме бораве наши гости а другог дана, након посјете гробу Марка Николића, организујемо бајкерске игре и дефиле, као и наступе рок бендова – истакао је предсједник Мото клуба "Кречар" Мирко Николић

Са посјетиоцима мото-скупа дружио се и градоначелник Бијељине Љубиша Петровић.

– Ово је изузетна прилика да се људи добро забаве и уживају у квалитетном програму, али и да остваре контакте и пријатељства са гостима из цијелог региона. Такође, овај скуп је значајан за наш туризам и промоцију Батковића и Града Бијељина у региону и Европи – нагласио је градоначелник Петровић.