Крчмар: Додик пријетио да ће преорати асфалт у Градишци

На трибини СДС у Доњим Подградцима, на којој су се представили кандидати за начелника и одборнике, носилац листе и предсједник ОО СДС-а Градишка Ђорђе Крчмар осврнуо се на говор Милора Додика у Градишци, првог дана изборне кампање. Како се наводи у саопштењу СДС, тада су упућене поруке пријетње грађанима ове општине, тврдњом да ће “сви […]

понедељак, септембар 10, 2012 / 18:08

На трибини СДС у Доњим Подградцима, на којој су се представили кандидати за начелника и одборнике, носилац листе и предсједник ОО СДС-а Градишка Ђорђе Крчмар осврнуо се на говор Милора Додика у Градишци, првог дана изборне кампање.

Како се наводи у саопштењу СДС, тада су упућене поруке пријетње грађанима ове општине, тврдњом да ће “сви асфалтирани путеви и улице урађене за вријеме њихове локалне власти, бити преорани, уколико и на овим изборима не побиједи њихов кандидат за начелника општине“.

"Нико нема право да пријети грађанима Градишке, јер изградњу путева и улица није финансирао Милорад Додик из свог џепа, већ наши грађани, а кредите са којима су асвалтирани најскупљи километри ових путева и улица у Републици Српској, враћаће и наша дјеца", казао је Крчмар.

Он је оптужио владајућу странку, да су првог дана изборне кампање на митинг СНСД насилно довођена малољетна дјеца из средњих школа, “да би се прикрило незадовољство и расуло у властитим редовима“.

Кандидат за начелника Градишке испред коалиције осам политичких странака Зоран Латиновић, рекао је да воћари Поткозарја не могу бити задовољни усвојеним мјерама министарства пољопривреде и Владе РС, на санирању последица касног мраза и суше, који су не само десетковали овогодишњи род воћа у овом крају, већ и сушење стабала у воћњацима који немају заливне системе.

– Усвојене мјере само су бацање прашине у очи ојађеним воћарима, којима је једино преостало да блокадом саобраћајница искажу своје незадовољство и упозоре јавност на ситуацију у којој се налазе – истакао је Латиновић.
 0 КОМЕНТАРА

 1. Немојте га кривити, није он крив. То орање му излетело, то му дође као професионална деформација.

  А питање је да ли га је ћаћа и то научио.;)

 2. Sta sve ljudi nece izmisliti?
  ON da kaze nesto tako? ON? Nemoguce!
  Krcmaru, Krcmaru…pa zar tako da blatis lik i djelo nasega velicanstva?
  More, firci ne ori drumova!
  Zazelila se maca slannine kao i ON plugova.

 3. А шта друго од тиранина очекивати. Види и сам да су ослабили, па преостаје само да лаје и пријети, али пријетнја у српском народу изазива претежно инат, а ако се заинатимо и он и његова црвена креација ће на сметлиште историје, тамо гдје им је и мјесто. Народе драги отјерајте тиранина, само једним потезом оловке!!!

 4. Орање Марка Краљевића:

  Вино пије Краљевићу Марко
  са старицом Јевросимом мајком,
  а кад су се напојили вина,
  мајка Марку стаде бесједити:
  ,,О мој синко, Краљевићу Марко,
  остави се, синко, четовања,
  јер зло добра донијети неће,
  а старој се досадило мајци
  све перући крваве хаљине;
  већ ти узми рало и волове,
  пак ти ори брда и долине,
  те сиј, синко, шеницу бјелицу,
  те ти храни и мене и себе“.
  То је Марко послушао мајку:
  он узима рало и волове,
  ал’ не оре брда и долине,
  већ он оре цареве друмове.
  Отуд иду Турци јањичари,
  они носе три товара блага,
  па говоре Краљевићу Марку:
  „Море Марко, не ори друмова!“
  „Море Турци, не газ’те орања!“
  „Море Марко, не ори друмова!“
  „Море Турци, не газ’те орања!“
  А када се Марку досадило,
  диже Марко рало и волове,
  те он поби Турке јањичаре,
  пак узима три товара блага,
  однесе их својој старој мајци:
  „То сам тебе данас изорао“.

 5. Није ми јасно шта њима није јасно!
  Па сасвим је јасно да ће фирме које финансирају СНСД остати без посла ако дође до смјене власти, а тиме и Додикова клика без средстава, даље остаје на вишем нивоу без власти.
  Остадоше без провизија од изградње аутопутева (на жалост једино што ће оставити иза себе!) затим од крпљења путева (и свега осталог) они уствари шта раде – крпе, крпу на закрпу.
  А и то нас баснословно кошта.
  Гласајмо за снаге које могу окончати тиранију СНСДа!
  У овом моменту то је мање зло – СДС.
  Али погледајте драги моји коментатори, према анкети коју имате на овом порталу Ненад Стевандић је једина претња Слободану Гаврановићу код избора за градоначелника Бањалуке.
  Тренутно немамо боље!
  Немојмо расипати гласове на петоколонаше (Драган Чавић) или пак потпуне анонимусе (Прелић и Пејић).

  Молим да мој коментар не коментаришу она 3 паћеника које финансира Чавић (ценер за кафу за услуге око остављања коментара на Фронталу!)

 6. Veoma žalosno,kome je NAROD povjerio da vodi Republiku Srpsku.Kuća nam je prazna i isprevrtana,a kum očekuje sudbinu kuma borisa tadića,stoga leti po gradovima Republike Srpske,kako bi pomogao svojim poslušnicima u predizbornoj kampanji za Načelnike i Gradonačelnike.Dušebrižnik Republike Srpske i „spasitelj“SRPSKOG NARODA je suočen sa stvarnošću,pa je tako počeo da prijeti u Gradišci,da će preorati dio glavne ulice (vjerovatno je on radio iz svojih para )ako ne bude ponova isti Načelnik Opštine Gradiška.Bančili su i hranili prisutne kobasicama,i nutkali ih hladnim pivom uz bučnu i glasnu muziku pod šatorom,sa kojim su pregradili Vidovdansku ulicu,glavnu gradsku ulicu.

 7. nastavak:
  Idući sa zajedničke Konvencije (Dom kulture-velika sala)nekoliko političkih stranaka,koje su zdušno podržale budućeg Načelnika Opštine Gradiška,Gospodina Zorana Latinović,mladog i veoma perspektivnog EKONOMISTU,dakle,sreo sam grupu komšija koji pokunjeno idu svojim kućama.Zastali smo,gdje smo uz pozdrav razmjenuli utiske,gdje sam im rekao da onako nisam nikada doživio nečiju podršku, kao što je dobio Gospodin Zoran Latinović.Žaleći za propušteno, rekoše skoro svi u glas:“Išli smo gledati ovaj cirkus i buku,jer nam je bliže,a i bilo je za jesti i piti,naravno podsmjevajući se“.U nastavku je bio malo ozbiljniji razgovor,gdje se kaže,šta nas u budućnosti čeka sa ovakvim nasilnim i arogantnim Predsjednikom,koji bi da ore i ruši,što je izgrađeno skupocjenim kreditima,koje će ih vraćati naša pra pra unučad,djeca koja još nisu rođena.Čekali su svog dragog Predsjednika preko sat vremena,sa kojim je došao slatkoriječivi i novopečeni bogataš-devizni štediša nikola špirić.Svima je bilo jasno,reče jedan komšija,njemu nije drugo preostalo neko da prijeti,i da ide na kartu nacionalizma,kako će on sačuvati SRPSKI NAROD,od koga ???.Kad se pogleda istini u oči,njima vlast nije slatka,već pod svaku cijenu žele da se održe na vlasti,jer kriminogene rabote se ne mogu tako brzo sakriti i zabašuriti.

 8. МОНАРХИСТА, 11.09.2012. 09:12:52
  Али погледајте драги моји коментатори, према анкети коју имате на овом порталу Ненад Стевандић је једина претња Слободану Гаврановићу код избора за градоначелника Бањалуке.
  Тренутно немамо боље!
  Немојмо расипати гласове на петоколонаше (Драган Чавић) или пак потпуне анонимусе (Прелић и Пејић).

  Kad si vec tako realan i upoznat onda reci da si bar 100 puta glasao na ovoj anketi, zatim reci da je tvoj Stevandic na prethodnim izborima imao 1000 glasova sa kompenzacijom a Dragan Cavic 2500, i ne zaboravi napomenuti ko ima vecu podrsku opozicionih partija!

 9. Е сад…замислите да нас воде они којима је ово врхунац изборне кампање.

  Господо,ако СНСД изгуби изборе у Градишкој,Додик лично ће да преоре путеве,искључи струју,спакује град у кофер и понесе са собом.

 10. Ne treba opozicija da baca glasove na dvojicu.Glas u BL treba dati Stevandicu jer je u ovom trenutku mnogo jaci i ima vecu podrsku u BL a to koliko je Cavic jak govori i ova anketa na kojoj sebi ne može obezbijediti ni 10 posto glasova.

  STo se tiče Gradiške Krčmar je i rpije trebao početi govoriti protiv Dodika jer poznato je da je na neki nacin bio jako blizak vlasti u Gradisci

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *