Котор Варош: Бахатост и силеџијство коштале СНСД

Фронтал је овај текст уклонио, јер смо од пошиљаоца добили писмо електронске поште у којем то од нас тражи. Данас је много тога варљиво у виртуелном свијету, стога ми не можемо наћи поузданији доказ да заиста нешто треба да урадимо, од тога да нам са исте адресе са које је текст послат, шаље и захтјев […]

петак, октобар 12, 2012 / 11:12

Фронтал је овај текст уклонио, јер смо од пошиљаоца добили писмо електронске поште у којем то од нас тражи.

Данас је много тога варљиво у виртуелном свијету, стога ми не можемо наћи поузданији доказ да заиста нешто треба да урадимо, од тога да нам са исте адресе са које је текст послат, шаље и захтјев да он буде повучен:

Molimo Vas da hitno povučete tekst poslan sa ovog e-maila dana 12.10.2012.g. pod naslovom " razlozi neuspjeha SNSD-a u Kotor Varošu kao i komentare jer je tekst greškom poslan na pogrešne mejlove a bio je upućen za internu upotrebu osobe u GO , SNSD-a, a nikako za širu javnost. Unaprijed zahvalni . Hvala

Дакле адреса са које је стигао текст и ова молба су идентични.

Овом приликом редакција Фронтала јасно наглашава да ће се борити за слободу јавне ријечи и мисли, те да је текст уклоњен на захтјев његовог аутора (који од нас не добија хонорар).

Што се коментара тиче, сви коментатори морају бити свјесни да техничке могућности дозвољавају да буду индивидуално тужени од стране других корисника или људи које су помињали у својим коментарима, уколико истражни судија изда налог нашој техничкој подршци да се утврди њихов лични идентитет.

Хвала што се боримо заједно.

ГУГЛАЈТЕ ЋИРИЛИЦОМ!Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *