Кошаркашки сабор Републике Српске у дворани Пеки

Кошаркашки сабор Републике Српске биће одржан данас у Спортско – пословном центру „Пеки“ на Палама, када ће бити проглашени најбољи кошаркаш и кошаркашица Српске за ову годину. Члан Извршног одбора Кошаркашког савеза Републике Српске Александар Фулурија рекао је раније да ће у оквиру ове манифестације бити одиграна ревијална утакмица између репрезентација Републике Српске и Кошаркашке […]

уторак, децембар 25, 2012 / 08:50

Кошаркашки сабор Републике Српске биће одржан данас у Спортско – пословном центру „Пеки“ на Палама, када ће бити проглашени најбољи кошаркаш и кошаркашица Српске за ову годину.

Члан Извршног одбора Кошаркашког савеза Републике Српске Александар Фулурија рекао је раније да ће у оквиру ове манифестације бити одиграна ревијална утакмица између репрезентација Републике Српске и Кошаркашке лиге Србије.

У полувремену утакмице биће организовано такмичење у шутирању тројки и закуцавању.

"Пале су добиле овогодишњу организацију, јер је отворена нова спортска дворана и имају два кошаркашка клуба у Првој лиги Републике Српске", рекао је Фулурија.

Он је подсјетио да се на крају сваке године традиционално одржава Кошаркашки сабор Српске, а да реперезнтације Републике Српске и Кошаркашке лиге Србије играју пријатељску утакмицу.

"Ово је подстицај за развој кошарке и привлачење младих да се баве овим спортом, те да се одвоје од улице и интернета", рекао је Фулурија и додао да је циљ да се популарише кошарка у свим градовима.

Начелник општине Пале Миодраг Ковачевић рекао је да ће се ова општина потрудити да буде добар домаћин, као и да бар једном мјесечно организују сличне манифестације с циљем промоције Пала и Јахорине.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *