Кошаркаши Хемофарма блокирани у тунелу

Кошаркаши "Хемофарма" из Вршца већ 27 часова су заглављени у аутобусу, у тунелу из кога не могу да изађу, на осам километара од Широког, јер су завејани снегом, објавио је портал "Блицспорт". Аутобус са кошаркашима Хемофарма и стучним штабом кренуо је у петак у 9.00 часова из Вршца, али су на путу ушли у тунел […]

субота, 4 фебруара, 2012 / 13:14

Кошаркаши "Хемофарма" из Вршца већ 27 часова су заглављени у аутобусу, у тунелу из кога не могу да изађу, на осам километара од Широког, јер су завејани снегом, објавио је портал "Блицспорт".

Аутобус са кошаркашима Хемофарма и стучним штабом кренуо је у петак у 9.00 часова из Вршца, али су на путу ушли у тунел из кога, за сада, нема излаза.

"На срећу има грејања у аутобусу, али нико не може да се пробије до нас. У тунелу је и неколико аутомобила којима је понестало горива и те породице су прешле код нас да се огреју. Хране више немамо, звали смо помоћ, али не може да се дође до тунела и најављено је да ћемо чак и наредну ноћ провести у аутобусу", рекао је тренер Хемофарма Небојша Богавац.

Богавац је навео да су у контакту са спасилачким екипама које су их обавијестиле да морају да чекају и да ништа не зависи од њих. "Само се надамо се да ће аутобус имати довољно горива да можемо да се грејемо", каже Богавац.

Тренер Хемофарма уопште не зна да ли ће његови играчи моћи да одиграју меч заказан за сутра у 17.00 часова.0 КОМЕНТАРА

Оставите одговор