07:46 Сад је провјерено: Митрополит Амфилохије се упокојио22:32 Дарко Ристов Ђого: У тренутку када ово пишем митрополит је на респиратору - направите Владу Црне Горе!19:03 Министарство просвјете: Не знамо разлог љутњи, настава на даљину успјешно функционише као и раније18:45 Српска ствар се у ЦГ развија да горе не може: Андрија Мандић уз Медојевића оптужује Кривокапића да је "гласач ДПС"18:42 Ако је и до кампање, превише је: БНТВ се преиграо и Шеранића назвао пудлицом18:00 Град Подгорица даје плац Удружењу грађана Црногорска православна црква17:57 Ана Брнабић вилу Јованке Броз додијелила себи на кориштење17:51 Нови извјештај Савбезу УН у четири поглавља: Резолуција СДС о "грађанској БиХ" највећа унутрашња пријетња Дејтонском мировном споразуму17:46 Рутински и на дистанци: ММФ се код Вишковића распитује за паре које не можемо вратити17:10 Чачак, Чачак, бањолучки рокенрол!

Кормакова и Гунар попуњавали Клуб Срба са Бакиром

Предсједавајући Предсједништва Босне и Херцеговине Бакир Изетбеговић примио амбасадорку САД Морин Кормак и шефа Делегације ЕУ у БиХ Ларса Гунара Вигемарка.

четвртак, 7 јуна, 2018 / 08:41
Разговарано је о актуелној ситуацији у Босни и Херцеговини и могућностима да се пронађу оптимална рјешења за измјене изборног законодавства које се односе на попуну Дома народа Федерације БиХ, укључујући Клуб Срба.
Предсједавајући Изетбеговић нагласио је да сва рјешења, уз одлуку Уставног суда БиХ у предмету Љубић, морају бити базирана на одредбама Устава Федерације БиХ.
Током састанка је разговарано и о статусу Мостара и могућим рјешењима за овај град, која би омогућила одржавање избора и равномјерну заступљеност припадника свих народа и грађана.


Коментариши