Корекција: Плате се повећавају од јулске

Предсједник Републике Српске Милорад Додик разговарао је са премијерком Жељком Цвијановић и министром финансија Зораном Тегелтијом о корекцији плата. На радно консултативном састанку у Палати Републике, предсједница Владе Жељка Цвијановић информисала је предсједника Српске Милорада Додика да ће Влада извршити корекцију раније умањених плата, за друго полугодиште 2013. године. То, практично, значи да ће се […]

недеља, 7 јула, 2013 / 13:50

Предсједник Републике Српске Милорад Додик разговарао је са премијерком Жељком Цвијановић и министром финансија Зораном Тегелтијом о корекцији плата.

На радно консултативном састанку у Палати Републике, предсједница Владе Жељка Цвијановић информисала је предсједника Српске Милорада Додика да ће Влада извршити корекцију раније умањених плата, за друго полугодиште 2013. године. То, практично, значи да ће се корекција у висини од 5 одсто примјењивати већ од јулске плате.

Премијерка је упознала предсједника Српске и да ће Влада у наредном периоду дефинисати динамику даљњег кориговања плата. Састанку је присуствовао и министар финансија Српске Зоран Тегелтија.