Концерт у част Мајкла Џексона

Концерт "Мајкл заувек" окупиће тренутно највећа имена популарне музике. Џеј З, Каније Вест, Кристина Агилера, Џастин Бибер, Ашер, Си Ло Грин и други добили су позивнице од организатора да својим присуством, и гласовним могућностима, увеличају спектакл заказан за почетак октобра у Кардифу. "Листа извођача биће оно што прижељкује сваки Мајклов фан. Продаја карата почеће ‘у […]

петак, 12 августа, 2011 / 16:02

Концерт "Мајкл заувек" окупиће тренутно највећа имена популарне музике.

Џеј З, Каније Вест, Кристина Агилера, Џастин Бибер, Ашер, Си Ло Грин и други добили су позивнице од организатора да својим присуством, и гласовним могућностима, увеличају спектакл заказан за почетак октобра у Кардифу.

"Листа извођача биће оно што прижељкује сваки Мајклов фан. Продаја карата почеће ‘у последњем тренутку’, како бисмо заинтересованима могли да представимо комплетан списак звјезда које ће учествовати", саопштила је кућа "Глобал лајв", која организује концерт заједно са мајком покојног краља попа, Кетрин Џексон.

У част Џексона, који је умро у јуну 2009, исте године је био заказан комеморативни концерт, али је отказан зато што је фирма која га је организовала пропала.

Суђење лекару Конраду Мареју, оптуженом за убиство из нехата, наставиће се у септембру ове године.