Комшићу се не виђа са Томом јер није причао лепе ствари

Члан Предсједништва БиХ Жељко Комшић саопштио је да неће присуствовати билатералном састанку с државним врхом Србије који би требало да се одржи 23. априла у Београду. Како је преијнела Федерална телевизија, Комшић је навео да не види никакву сврху састанка у Београду због више пута изнетих ставова предсједника Србије Томислава Николића, који се могу сматрати […]

четвртак, април 11, 2013 / 07:59

Члан Предсједништва БиХ Жељко Комшић саопштио је да неће присуствовати билатералном састанку с државним врхом Србије који би требало да се одржи 23. априла у Београду.

Како је преијнела Федерална телевизија, Комшић је навео да не види никакву сврху састанка у Београду због више пута изнетих ставова предсједника Србије Томислава Николића, који се могу сматрати „класичним мијешањем у унутрашња питања БиХ, те призивање распада БиХ као државе”.

Комшић је истакао да је Николић такве ставове поновио чак и на сједници Генералне скупштине УН-а у Њујорку.

Хрватски члан Предсједништва БиХ тврди да је Босна и Херцеговина показала жељу да до тих сусрета дође, али да је то „србијански врх схватио на погрешан начин”.

Комшић зато, како је навео, не види потребу за одлазак у Београд, као ни за трилатерални сусрет у Анкари.0 КОМЕНТАРА

  1. Najbolje bi bilo da su ovom polusrbinu dali da napiše Nikolićev govor u UN.Vjerovatno ni tada ne bih bilo po volji ovom novokomponovanom ljubitelju bratstva i jedinstva po njegovim načelima.On dobro zna da mora tražiti na bilo koji način sukobe sa Srbijom,bez obzira ko je tamo na vlasti,da bih pridobio što više glasača za svoju novoformiranu stranku.Što se mene tiče ja bih mu zabranio ulazak u Srbiju.

Оставите одговор