Коме треба шупља прича?

Развезали ових дана медији о медиокритету Комшићу. Пише: Никола Лазаревић Tу се нашао и неки Праштало са лила кошуљом,краватом,вјероватно да нам саопшти како ће све бити боље само да он и још двојица смлаћеника додијеле још које признање за оно мало политичара код нас, који га нису примили од њих, а потом ће им ови […]

уторак, 3 априла, 2012 / 07:32

Развезали ових дана медији о медиокритету Комшићу.

Пише: Никола Лазаревић

Tу се нашао и неки Праштало са лила кошуљом,краватом,вјероватно да нам саопшти како ће све бити боље само да он и још двојица смлаћеника додијеле још које признање за оно мало политичара код нас, који га нису примили од њих, а потом ће им ови платити тај рекет народним парама(нпр.општина Пале 18.000.км што га је начелник примио).

Хоће бити,неће бити избора?

Припрема се потписивање историјских пред-уговора а као неће бити избора. Ако већ смијете и хоћете на изборе, онда изађите пред народ у року седам дана,дајте нам ваше програме и рјешења за три, пет, десет година.

У нашем саопштењу прије петнаестак дана позвали смо све да се отвори јавна расправа у влади,општинама,медијима – шта је то што нас вади економски,морално,дугорочно? Шта ми то стварно још имамо,колико је чега остало од ове досадашње демократске пошасти!!?

Како да следећих година, које ће бити провјерено горе, сачувамо шта имамо, нахранимо народ (обезбјеђивањем хране за најмање три године унапријед), сачувамо здраву животну средину као стратешки циљ. Како рече Кустурица исправно, негдје прије – колико нас има можемо богато живјети од производње хране и туризма чувајући ове прелијепе предјеле Јахорине, Романије, Зеленгоре, Мајевице,Озрена, Козаре, Грмеча, Семберије, Посавине Бирча, Херцеговине, чувајући Дрину, Саву, Врбас, Сутјеску, Неретву…Нека ми опросте сви они које нисам побројао са својим благом и природним љепотама због простора колумне.

И данас позив свима,позицији,опозицији,самозваним аналитичарима,зависним и
независним медијима: Имате ли стварно жељу да нешто урадимо?

Отворите озбиљну причу,наредите вашим независним медијима да се чује глас свих,оних који су на власти,оних који су били на власти али и оних који имају конкретне прИЈедлоге шта да се ради од партија које тренутно нису у парламенту до удружења грађана у РС.

Још једном подсјећање да је Еколошка партија РС као одговорна партија са стратешким интересима РС у смислу њеног интегритета и заштите интереса народа и грађана РС, задовољна,али наш стратешки интерес је безбиједна,запослена, еколошки 100% чиста, незаобилазна пословна и туристичка дестинација истока и запада.

Можете ли и како тај једноставан циљ за нашу партију постићи?

НАПИШИТЕ,ПОЗОВИТЕ – НАДАМ СЕ НА КОНСТРУКТИВНУ РАСПРАВУ – НАПАДНИТЕ,САМО НЕМОЈТЕ ЋУТАТИ !!!0 КОМЕНТАРА

 1. Комшић јесте медиокритет, али ко сте ви господине Лазаревићу?
  Шта сте ви по струци, које су ваше референце?Гдје сте радили и шта сте урадили? На сајту ваше странке нема нити биографије, нити биографије чланова странке, само ваша слика као предсједника и слике двојице почасних предсједника Рајка Кузмановића и Емира Кустурице ХАХАХАХАХА;под знаком питања је њихов пристанак да буду почасни предсједници, али и даље је једнако смијешно; и ваша странка и ваше „идеје“ и ваша брига за екологију)
  И има ли ико разуман да заустави неким законом стварање бесмислених странака (странке са потписима фиктивних чланова, без органа странке…..) које не могу да пређу цензус ни на општинском нивоу. Боље би било гдине Лазаревићу да сте оформили Партију Уже Родбине, такав назив више одговара чланству ваше „Еколошке Партије“.
  Овај текст показује дезоријентисаност аутора, прескакање са теме на тему, нема никакву фабулу нити разумну поруку?!
  Реално, сви на Палама знају да је предсједник,идејни творац, предсједник, предсједник скупштине, предсједник управног одбора Еколошке партије, уједно и једини активиста те партије. Али ипак навијам за вас!Макар нас увесељавате сваке изборе за разлику од ових суморних који побјеђују. Смислите неки смијешнији слоган за Пале од прошлогодишњег „ПАЛЕ АЛПЕ АДРИА регија“!!!??? и имаћете мој глас!!!!

 2. Нисам мислио да овај позив на јавну расправу свих у корист општег добра из страха да ће мо остати дословце гладни за пар година може неког увриједити осим оног кога сам намјерно именовао због изражене мржње према моме народу.
  Мој СТОЈКО да имаш имало памети не би себи дао име да будеш нечији стојко?!!
  Немаш ни м..а да се представиш и вјероватно то радиш за некога ко је вјероватно губитник на идућим локалним изборима.Ако вам је то све што имате од програма да вријеђате онда нека вам је на част.
  Нећу више коментарисати ниједан коментар никад.
  Имамо,програм,имамо идеју коју нико не може уништити,ово што пишемо сигурно је тачно и једино рјешење за РС.
  И једно питање за поштоване посјетиоце портала.
  Зар смо толико ниско пали да идеја о здравој животној средини,о чувању нашег блага и правилног коришћења како то раде нормалне земље заслужује овакав коментар?
  Жалосно и застрашујуће.

 3. Извињавам се корисницима портала јер сам написао да више нећу коментарисати.
  За стојка без м..а,отвори поново веб страницу о нама па види слике за оне који не знају www zelenirs.com али успут прочитај програмску декларацију у којој кажемо да ће мо увијек подржати све што било ко уради добро што и потврђујем у овој колумни подршком државотворној политици РС у Сарајеву.
  Ми ће мо наставити са апелом везаним за консензус по питању другог виталног националног интереса а то је безбиједна,запослена,100% еколошки чиста РС дестинација у коју долазе са пуно поштовања туристи и пословни људи са истока и запада.
  Надам се да ће те после овога писати о томе шта би као народ могли заједно урадити и свакако и ваше партије.
  Позив на сарадњу је отворен а ја се одјављујем и нећу више коментарисати и унапријед се захваљујем оним који својим конструктивним коментарима дају значаја овој веома битној теми за РС како са моралног тако и са економског значаја.
  С поштовањем

 4. Г. Лазаревићу, читала сам прије пар дана саопштење Ваше партије… и подржавам идеје. Важно је све што сте тамо навели, а објавио је и Фронтал.

  Ипак, не смијете да реагујете на критику на овакав начин. И сами сте позвали на коментарисање онога што сте написали овде и морате да се помирите и са негативним коментарима.

  Свима нам недостаје стрпљења и политичке културе.