Коџоман обећао да ће испунити обећано

Новоизабрани начелник општине Лакташи Мирослав Коџоман изјавио је да ће испунити сва обећања дата грађанима ове локалне заједнице. "Желим да захвалим свим нашим активистима и симпатизерима који су претрпјели многе ударце у овој изборниј кампањи. Они су побједници ових избора", рекао је Коџоман синоћ Срни. Он је истакао да ће од данас кренути у реализацију […]

понедељак, 29 септембра, 2014 / 08:38

Новоизабрани начелник општине Лакташи Мирослав Коџоман изјавио је да ће испунити сва обећања дата грађанима ове локалне заједнице.

"Желим да захвалим свим нашим активистима и симпатизерима који су претрпјели многе ударце у овој изборниј кампањи. Они су побједници ових избора", рекао је Коџоман синоћ Срни.

Он је истакао да ће од данас кренути у реализацију свих предвиђених активности.

Додик: Нема разлога да се цијела Српска не угледа на Лакташе

Предсједник СНСД-а Милорад Додик изјавио је да је у Лакташима остварена велика побједа СНСД-а и кандидата ове странке за начелника општине Мирослава Коџомана и истакао да је овај успјех добар подстицај за предстојеће опште изборе у БиХ.

"Важно је што су ови избори протекли фер и коректно. Ово је велика и бриљантна побједа остварена у условима оспоравања наше партије, њених резултата и успјеха", рекао је Додик синоћ Срни у Лакташима.

Он је нагласио да је опозиција покушала све представити на другачији начин.

"Ово је добар подстицај за опште изборе који су заказани за 12. октобар. Лакташи су показали приврженост идеји СНСД-а и нема разлога да читава Република Српска не поступи на исти начин", навео је Додик.
Кандидат СНСД-а Мирослав Коџоман освојио је на пријевременим изборима за начелника општине Лакташи 8.578 или 55,21 одсто гласова, прелиминарни су и незванични резултати Централне изборне комисије БиХ.0 КОМЕНТАРА

  1. Чему радост, ватромет,шампањац, кревељење…кога сте то побиједили јадови? Побиједили сте само овај избезумљени народ.

    Задужили, опљачкали, завадили,растјерали…,своје до десетог кољена обеѕбиједили, направили себи и својима резервне домовине…и сада пијете шампањац.
    Ми имамо проблем прије свега са поквареним и подлим сојем људи, па тек онда све остало. Сиктер багро!

Оставите одговор