21:03 Пламен зажган - почеле 32. љетне олимпијске игре у Токију21:00 Србија избацила листу земаља из којих се може ући са потврдом о вакцинацији + 70.000 евра за злато у Токију20:10 Кремљ против ОХР: Инцидент јасно потврђује потребу укидања страног старатељства20:06 Нисмо се тако договорили: Талибани се буне што их Американци бомбардују19:47 Ово се зове чојство и јунаштво: Милан Благојевић због Инцковог наметања закона поднио оставку на судијску функцију15:47 Суверениста Џафи поздравља одлуку страног тутора, а у саопштењу уз "геноцид" уопште не помиње Сребреницу15:41 ПДП: "Инцкова одлука изазват ће додатне тензије и бити кориштена за политичке обрачуне"15:35 Шаровић: Штета што у СБ УН није прошла иницијатива Кине и Русије за укидање ОХР15:19 УС позива на заједничку реакцију свих странака из Српске против Инцка15:12 Ђокић: Инцко се требао бавити извјештајем независне комисије

Код произвођача: Фајзер преговара вакцине у Индији

Фармацеутска компанија "Фајзер" саопштила је да је у преговорима са Владом Индије у вези са испоруком вакцина "фајзер-бионтек" против ковида 19.

уторак, 25 маја, 2021 / 10:21

Власти у Њу Делхију покушавају да премосте недостатак вакцина, а обећале су да ће обезбиједити брзо одобравање употребе вакцина из иностранства.

"Фајзер остаје привржен раду са Владом Индије на обезбјеђивању доступности вакцине фајзер-бионтек за употребу у тој земљи", навела је портпарол "Фајзера" у електронској поруци Ројтерсу.

Ројтерс је прошле седмице објавио да је "Фајзер" започео преговоре са Владом Индије, како би се смањиле тензије у вези са испоруком вакцина.