Кочићев збор дочекује Бреговића, Северину…

Припреме за одржавање овогодишњег 45. „Кочићевог збора“ теку према плану, констатовано је на сједници Организационог одбора овог збора и договорено да у програм буде уврштен и концерт оркестра Горана Бреговића, Бобана Марковића и Северине. На сједници Организационог одбора, којим је предсједавао премијер Републике Српске Милорад Додик, истакнуто је да је "Кочићев збор", као међународна манифестација, […]

среда, август 18, 2010 / 15:30

Припреме за одржавање овогодишњег 45. „Кочићевог збора“ теку према плану, констатовано је на сједници Организационог одбора овог збора и договорено да у програм буде уврштен и концерт оркестра Горана Бреговића, Бобана Марковића и Северине.

На сједници Организационог одбора, којим је предсједавао премијер Републике Српске Милорад Додик, истакнуто је да је "Кочићев збор", као међународна манифестација, веома значајан за Бањалуку и РС.

"Кочићев збор" биће одржан од 22. до 29. августа, а осим културно-умјетничког садржаја, главно обиљежје манифестације биће одржавање књижевног програма пред Кочићевом родном кућом, свечана академија и додјељивање Кочићеве награде и награде "Змијањче".

Концерт оркестра Горана Бреговића, Бобана Марковића и Северине планиран је за 29. август у воденом парку "Аквана" у Бањалуци.

Поводом одржавања 45. "Кочићевог збора", у функцији је и интернет страница: www.kocicevzbor.comОставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *