20:15 Милан Тегелтија: Да ли могу физички боравити у Ефбиху?13:00 Државни тероризам: Предсједник Ирана оптужио Израел за убиство нукеарног научника у Техерану12:50 Преко тристо доживотних робијаша у Турској због неуспјешног покушаја пуча против Ердогана11:47 Премијера серије Кости у Српској од почетка 2021. на БН ТВ11:42 Отресање ногом: Одлазећа Влада ЦГ даје 80.000 еура против "Асимилације Црногораца у Србији"08:25 Ко каже да је Сјеверна Кореја изолована: Пјонгјанг закључан због короне08:21 Јупитер и Сатурн 21.12.2020. никад ближе још од времена Стефана Првовјенчаног23:45 Шаровић: Ако републичка власт посегне за измјенама закона о локалној самоуправи - осјетиће реакцију народа22:57 У Бањој Луци ни прага: Тенк са Кошара у меморијалном центру у Крушевцу20:08 Нацрт, не цртеж: Слободни умјетници улазе у закон као самостални + стручњаци у култури

Ко и како укида Републику Српску и како је одбранити?

Према мишљењу наших аналитичара и политичара, Републику Српску ће укинути кумови Рафија Грегоријана и Ид, тј. несвјесно Валентина Инцка. У интервју професора Емила Влајкија за Прес, исти каже: "Инцко мора да ради оно што му Американци кажу. Истовремено, он је Аустријанац и можда подсвјесно још погоднији да се тако понаша према Србима. Свјесно или не, […]

уторак, 23 јуна, 2009 / 12:00

Према мишљењу наших аналитичара и политичара, Републику Српску ће укинути кумови Рафија Грегоријана и Ид, тј. несвјесно Валентина Инцка.

У интервју професора Емила Влајкија за Прес, исти каже: "Инцко мора да ради оно што му Американци кажу. Истовремено, он је Аустријанац и можда подсвјесно још погоднији да се тако понаша према Србима. Свјесно или не, Инцко наплаћује неке старе рачуне из 1914. године, кад је тадашњи ултиматум Србији довео до рушења Аустроугарске монархије."

О аустроугарским корјенима касније је писао и Нови Репортер. Из овога произилази једноставан закључак, сваки Аустријанац жели, макар и несвјесно,да се освети Србима за растурање аустро-угарског царства.

Свакако садашњи Високи представник, треба да иде на психотерапију да би прорадио своје несвјесне комплаксе, фрустрације и мржњу, макар и о нашем трошку, а све у циљу опстанка Републике Српске.

Истовремено смо могли да чујемо, у недавном (гига, мега, турбо) интервјуу премијера Додика датом РТРС, да је "Рафи Грегоријан ожењен из Сарајева. Његов кум је муслиман из Сарајева. И он се с њима породично окупља и причају о томе како је само за све крива Бања Лука".

При томе Премијер не рече, које је нације кума, као да то није важно; а није ни споменуо да се Грегоријанова жена зове Олга, а презива Палинкашев. Муслиманка сигурно није, мада можда није национално освјешт(а)ена, што му код нас Срба дође на исто.

Драги моји Срби, видите како је наш живот тежак, али и баналан. Наш усуд је што сва дешавања у свијету можемо објаснити уз помоћ три елемента: кумова, пријатеља и вјековне мржње према нама.

Због чега је то тако? Можда, због тога што се управо код нас тј. њих на власти, све свело на сестриће, братиће, комшије, кумове, пријатеље, момке и дјевојке.

Али, према плану Б наше владе (ово је ексклузива!), шаљемо најљепше момке и дјевојке у Сарајево да заведу и „искористе" што је могуће више страних званичника и званичница, те тиме ојачају преговарачку позицију нашег ентитета.

За Брисел и Уједињене нације имамо специјалне јединице жена, из формације 90/60/90 – и мушкарце из одреда Марко Краљевић.Коментариши