Кнежево: Подјела садница шљиве

Регистровани пољопривредни произвођачи у општини Кнежево до 15. септембра могу да се пријаве у општинску пољопривредну службу ради подјеле садница шљиве за предстојећу јесењу садњу. "Општина Кнежево донираће 1 000 садница шљиве у овогодишњој јесењој сјетви за 10 пољопривредника чија су газдинства регистрована“, наглашавају из општинске пољопривредне службе и подсјећају да је почетком марта општина […]

среда, 17 августа, 2011 / 11:44

Регистровани пољопривредни произвођачи у општини Кнежево до 15. септембра могу да се пријаве у општинску пољопривредну службу ради подјеле садница шљиве за предстојећу јесењу садњу.

"Општина Кнежево донираће 1 000 садница шљиве у овогодишњој јесењој сјетви за 10 пољопривредника чија су газдинства регистрована“, наглашавају из општинске пољопривредне службе и подсјећају да је почетком марта општина Кнежево склопила Уговор о сарадњи са Пољопривредним институтом Републике Српске.

Склопљени Уговор односи се на реализацију пројекта "Унапређење воћарске производње на подручју општине Кнежево" о набавци 1 000 садница шљиве за подизање интезивних засада.

Сви заинтересовани пољопривредни произвођачи за подизање нових засада шљиве морају поднијети захтјев за додјелу садница најкасније до 15. септембра, гдје ће бити информисани о даљим условима за додјелу садница.