08:50 Градска управа БЛ позива на вакцинацију Синовцем08:39 Амбасада Руске Федерације: По Инцковом тумачењу, могао би узети калашњиков, побити све посланике НСРС и бити у праву16:32 Шарганова нула: Гдје то Додик/Шаровић иду на територију Ефбиха, да славе оснивање неке јединице ВРС?16:03 Украјина шаље мировне снаге у БиХ, јер им војска код куће не зна шта ће од смирености15:22 Љубиша Петровић отворио врата бијељинске градске управе седми пут15:17 Шаровић за добродошлицу: Представник је озбиљне земље, однос ка њему зависиће од његовог понашања15:13 Додик за добродошлицу: Шмит се лажно представља као Високи представник15:06 Хеликоптерски сервис Српске: Три летјелице гасе пожар у близини Вишеграда - два из Србије15:02 Вијести из свемира: Опадање притиска у модулу Звијезда, нема везе са прикључењем модула Наука на МСС09:15 Маске су пале - Корона у здравственим установама

Кнежево: Ове године у школу креће 67 првачића

На подручју Кнежева у школској 2012/2013. години први разред похађаће 67 првачића који су се током априла уписали у три основне школе на подручју ове општине. У Основну школу "Доситеј Обрадовић" у Кнежеву уписана су 44 првачића који ће наставу похађати у централној и подручним школама, истичу из управе ове школе и подсјећају да је […]

петак, 27 априла, 2012 / 10:52

На подручју Кнежева у школској 2012/2013. години први разред похађаће 67 првачића који су се током априла уписали у три основне школе на подручју ове општине.

У Основну школу "Доситеј Обрадовић" у Кнежеву уписана су 44 првачића који ће наставу похађати у централној и подручним школама, истичу из управе ове школе и подсјећају да је прошле године у први разред уписано 42 дјеце.

Број дјеце уписане у први разред у Основну школу "Вук Караџић" у Живиницама и Јаворанима остао је на нивоу прошлогодишњег и износи 15, саопштено је из управе ове школе. Дјеца уписана у школу у Живиницама наставу ће похађати у школама у Јаворанима и Рађићима.

У Основну школа "Петар Кочић" у Имљанима ове године уписано је осморо дјеце која ће бити распоређена у три школе – на Петровом Пољу, Зукви и Имљанима, наводе из управе школе и подсјећају да је прошле године уписано 15-оро дјеце.

У свим школама на подручју Кнежева уписивана су дјеца рођена 2006. године, односно дјеца која ће до септембра напунити шест година.