Кинези наручили 4 боинга

ВАШИНГТОН – Кинеска авиокомпанија "Ер Чајна" поручила је четири авиона "боинг 777-300 ЕР" по каталошкој цијени од 1,1 милијарде долара, саопштила је америчка компанија за производњу авиона. "Ови авиони омогућиће кинеској комапнији да прошири број својих међународних дестинација", наводи у саопштењу компанија "Боинг". У саопштењу замјеника предсједника авиокомпаније "Ер Чајна" наводи се да ће авиони […]

уторак, 28 септембра, 2010 / 10:10

ВАШИНГТОН – Кинеска авиокомпанија "Ер Чајна" поручила је четири авиона "боинг 777-300 ЕР" по каталошкој цијени од 1,1 милијарде долара, саопштила је америчка компанија за производњу авиона.

"Ови авиони омогућиће кинеској комапнији да прошири број својих међународних дестинација", наводи у саопштењу компанија "Боинг".

У саопштењу замјеника предсједника авиокомпаније "Ер Чајна" наводи се да ће авиони типа "777-300ЕР" бити окосница међународне флоте на дугим дестинацијама и да ће омогућити компанији да одговори на растуће потребе својих клијената ка удаљеним дестинацијама.

Двомоторни авион "боинг 777-300ЕР" може да транспортује 365 путника на удаљености од 14 685 километара, прецизира америчка компанија.Оставите одговор