Кина: Туча навијача на тренингу Интера из Милана

Кинески навијачи Интера дошли да гледају тренинг, па се потукли. Можда би чудно звучала вijест да су се навијачи Интера потукли између себе, а вест да је настала фрка међу кинеским присталицама "нероазура" делује нестварно. Ипак, и то се десило. Кинези обучени у дресове Интера дошли су у великом броју да испрате тренинг екипе Ђан […]

среда, 3 августа, 2011 / 14:11

Кинески навијачи Интера дошли да гледају тренинг, па се потукли.

Можда би чудно звучала вijест да су се навијачи Интера потукли између себе, а вест да је настала фрка међу кинеским присталицама "нероазура" делује нестварно.

Ипак, и то се десило.

Кинези обучени у дресове Интера дошли су у великом броју да испрате тренинг екипе Ђан Пјера Гасперинија на стадиону Птичје гнездо у Пекингу. И онда су се потукли, па је морала да реагује и полиција.

Иначе, Интер и Милан одиграће меч Суперкупа Италије управо у кинеској прijестоници, на велелепном стадиону изграђеном за Олимпијске игре 2008. Утакмица је на програму у суботу од 14 сати по средњеевропском времену.

То неће бити први пут да Италијани играју Суперкуп на Птичјем гнезду. Пре две године Лацио је на истом мjесту био бољи од Интера – 2:1.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *