Кик-бокс: Златна медаља за Сању Тошић на првенству Балкана

Чланица Кик-бокс клуба "Гласинац" са Сокоца Сања Тошић освојила је златну медаљу у сениорској конкуренцији, у категорији до 70 килограма, на првенству Балкана у кик-боксу у Београду. Тренер овог клуба Предраг Бартула рекао је новинарима да је Тошићева у финалној борби побиједила представницу Србије Алексадру Крстић, наводећи да ће у октобру наступити за репрезентацију БиХ […]

понедељак, 30 маја, 2011 / 10:40

Чланица Кик-бокс клуба "Гласинац" са Сокоца Сања Тошић освојила је златну медаљу у сениорској конкуренцији, у категорији до 70 килограма, на првенству Балкана у кик-боксу у Београду.

Тренер овог клуба Предраг Бартула рекао је новинарима да је Тошићева у финалној борби побиједила представницу Србије Алексадру Крстић, наводећи да ће у октобру наступити за репрезентацију БиХ на Свјетском првенству у кик- боксу у Македонији.

Маринко Матичић из Бањалуке освојио је сребрну медаљу у категорији до 60 килограма, а Дејан Вуковић из Гацка бронзу у категорији до 67 клиограма.

На првенству Балкана, које је за викенд одржано у Београду, учествовало је осам земаља са 120 такмичара из Бугарске, Србије, Македоније, БиХ, Словеније, Хрватске, Молдавије и Црне Горе.Оставите одговор