Кик-бокс: Јелена Витковић из Трнова освојила друго мјесто на Европском првенству

Чланица репрезентације БиХ у кик боксу и Кик-бокс клуба "Куле" из Трнова Јелена Витковић освојила је друго мјесто на Европском првенству у кик боксу за кадете и јуниоре, одржаном у граду Лигнано у Италији. Витковићева је као трострука првакиња БиХ у кик-боксу изборила пласман на Европско првенство, на коме је освојила друго мјесто у дисциплини […]

понедељак, 12 септембра, 2011 / 16:11

Чланица репрезентације БиХ у кик боксу и Кик-бокс клуба "Куле" из Трнова Јелена Витковић освојила је друго мјесто на Европском првенству у кик боксу за кадете и јуниоре, одржаном у граду Лигнано у Италији.

Витковићева је као трострука првакиња БиХ у кик-боксу изборила пласман на Европско првенство, на коме је освојила друго мјесто у дисциплини јуниора, категорија до 50 килограма.

"Ово је велики успјех како за мене, тако и за мој клуб и за општину Трново", изјавила је Витковићева Срни.

Она је истакла да је припреме за првенство, које се одржавало од 3. до 9. септембра, обављала у свом клубу у Трнову са тренером Миланом Витковићем, који је најзаслужнији за њен успјех, као и са тренерима Драганом Работом и Мухамедом Шабановићем.

"Клуб је сам финансирао мој одлазак на првенство, уз подршку општине Трново, пријатеља Клуба Чеда Гргића и Кафе бара `Оаза` из Трнова на челу са власником бара Велибором Драговићем", додала је Витковићева.