Казне за Славију и Зрињски

Славија је због пропуста у организацији и скандирања политичких слогана њихових навијача у мечу са Сарајевом, у оквиру четвртог кола Премијер лиге БиХ, кажњена са 8000 КМ и двије домаће утакмице без навијача. Зрињски је кажњен са 4.000 КМ због лоше организације утакмице и уласка навијача у терен у сусрету са Олимпиком. Сусрет Жељезничар – […]

субота, 27 августа, 2011 / 13:04

Славија је због пропуста у организацији и скандирања политичких слогана њихових навијача у мечу са Сарајевом, у оквиру четвртог кола Премијер лиге БиХ, кажњена са 8000 КМ и двије домаће утакмице без навијача.

Зрињски је кажњен са 4.000 КМ због лоше организације утакмице и уласка навијача у терен у сусрету са Олимпиком.

Сусрет Жељезничар – Зрињски није разматран због кашњења извјештаја службених лица одлука ће се донијети на наредној сједници.

Подсјетимо у сусрету на Грбавици гостујући навијачи су узвикивали политичке слогане након чега су на удаљени са стадиона приликом чега је интервенисала и полиција.

Жељезничар је кажњен са 2000 КМ због употребе пиротехничких средстава њихових навијача и ломљења 25 столица на сусрету у Травнику у оквиру трећег кола Премијер лиге БиХ.

Сада већ бивши шеф стручног штаба зеничког Челика Борис Гавран кажњен је са двије утакмице не вођења екипе и новчаном казном у износу од 300 КМ.

Борац и Рудар из Приједора су због нереда навијача на трибинама и бацања каменица кажњени са по1000 КМ.