Касиндо: Отворен реновирано педијатријско одјељење

Предсједник Републике Српске Милорад Додик данас је отворио реновирано Педијатријско одјељење Болнице Касиндо у Источном Сарајеву, које ће омогућити боље услове за збрињавање младих пацијената, али и за рад запослених. Овом приликом предсједник Републике је рекао да је болница Касиндо једна од стратешких институција у Републици Српској, која располаже референтном опремом и савременом апаратуром, али […]

четвртак, април 26, 2012 / 14:03

Предсједник Републике Српске Милорад Додик данас је отворио реновирано Педијатријско одјељење Болнице Касиндо у Источном Сарајеву, које ће омогућити боље услове за збрињавање младих пацијената, али и за рад запослених.

Овом приликом предсједник Републике је рекао да је болница Касиндо једна од стратешких институција у Републици Српској, која располаже референтном опремом и савременом апаратуром, али је и даље евидентан проблем смјештаја пацијената и неопходне реконструкције објеката.

Предсједник Додик је најавио да ће тендер за реконструкцију Пансиона "Србија", у оквиру болнице Касиндо, бити ускоро расписан, након чега би, половином ове године, могла да почне његова реконструкција.

У овом објекту било би смјештено Одјељење за дијагностику и хируршка одјељења. Предсједник Републике је за реконструкцију одјељења педијатрије у болници Касиндо осигурао 100.000 КМ, и набавку два нова, савремена инкубатора. Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *