Кардинал Пуљић зазива структуру нормалне земље

Надбискуп врхбосански кардинал Винко Пуљић рекао је на божићном пријему да свима у БиХ прво жели слогу и мир, добро здравље, сарадњу, као и да буде изграђено друштво по мјери човјека. Кардинал Пуљић пожелио је да што прије буде успостављена структура нормалне земље да би грађани били задовољани. "Желим да што прије дође до рјешења […]

субота, 26 децембра, 2015 / 13:47

Надбискуп врхбосански кардинал Винко Пуљић рекао је на божићном пријему да свима у БиХ прво жели слогу и мир, добро здравље, сарадњу, као и да буде изграђено друштво по мјери човјека.

Кардинал Пуљић пожелио је да што прије буде успостављена структура нормалне земље да би грађани били задовољани.

"Желим да што прије дође до рјешења Устава у овој земљи, да се што прије донесу и други закони, као што је денационализација и реституција", поручио је кардинал Пуљић.

Према његовим ријечима, потребно је да се сваки грађанин осјећа безбједно, да сви буду једнаки пред законом, поготово када је ријеч о запослењу и да то не буде само по националном или страначком кључу.

Божићном пријему присуствовали су представници вјерских заједница, као и друштвено-политичког живота и дипломатског кора.Оставите одговор