Кањон Вхите: Обавезно у бијелом, латиницом и енглеским

Након вишемилионских износа који су уложени у Свјетско првенство у рафтингу, а којег се не сјећају ни они који су се ту обогатили, он је поприште комерцијалних догађаја који су, као и све остало у БЛ, против српског језика и писма.

понедељак, 23 јула, 2018 / 10:16

Све је спремно за највећу ДЈ журку у бијелом у кањону ријеке Врбас, која ће се одржати у суботу, 28 јула у Рафтинг центру Кањон у Бањалуци! Мотив и код вечери је: Испратимо јул у бијелом! Вријеме је за Кањон Wхите!

Ново издање својеврсног Wхите ДЈ музичког искуства у кањону Врбаса доноси незаборавну журку уз наступе неколико ДЈ извођача и читаву параду атрактивних плесачица и хостеса које ће расплесати и најуспаваније ципеле на плесном подијуму Кањон Wхите вечери! Ријеч је о једном од највећих и најзабавнијих концепта забаве, који је значајан по томе што пружа непоновљиво искуство масовног клабинга под звијездама величанственог и спектакуларног кањона ријеке Врбас.

Организатори ове занимљиве журке су Рафтинг центар Кањон и вјерују да највјернији поклоници журки на отвореном, једва чекају ново издање јер је "Кањон Wхите" сваким наредним издањем постајао синоним најбољег љетњег провода под ведрим небом! Подсјећамо да су кроз досадашња издања продефиловали бројни извођачи, а због оригиналности овог јединственог догађаја и овогодишњи програм је под велом мистике и сигурно ће бити најпријатније изненађење у предпосљедњој јулској ноћи на Врбасу.

Уколико сте били гост претходних година, довољно је да дођете у РЦ Кањон и затражите своју улазницу/позивницу јер је улаз могућ само на овај начин и ако први пут долазите потребно је да извршите резервацију своје позивнице и преузмете је прије 28.јула у РЦ Кањон.Уколико не дођете у бијелој гардероби нећете бити у могућности да учествујете у "Кањон Wхите " вечери.