Канал 4 снима филм о ЕГЗИТУ

Британска телевизија Канал 4 посјетиће Нови Сад овог јула како би снимила документарни филм о једном од најпопуларнијих европских музичких фестивала. Канал 4 ће током фестивала снимити специјални филм о ЕГЗИТ-у, о граду и људима у којем је настао највећи фестивал у овом делу Европе. Специјално учешће у снимању филма имаће и они који желе […]

среда, јун 15, 2011 / 07:57

Британска телевизија Канал 4 посјетиће Нови Сад овог јула како би снимила документарни филм о једном од најпопуларнијих европских музичких фестивала.

Канал 4 ће током фестивала снимити специјални филм о ЕГЗИТ-у, о граду и људима у којем је настао највећи фестивал у овом делу Европе.

Специјално учешће у снимању филма имаће и они који желе да представе Нови Сад и ЕГЗИТ: од рођених Новосађана, преко љубитеља фестивала, па све до странаца који су град видели оком непознанца, они најзанимљивији, најиновативнији и најзабавнији имаће прилику да испричају своју причу гледаоцима четвртог канала британске телевизије.

"Желимо да прикажемо наш град и фестивал очима не само Новосађана, већ и некога из Лесковца, Скопља, Беча, Манчестера или Сиднеја", истакли су организатори и најавили да сви, чији предлози буду коришћени у филму, биће награђени ВИП улазницом за предстојећи фестивал.

Конкурс је отворен од 15. јуна до 1. јула за све који воле ЕXИТ. Ваше писане приједлоге, видео снимке и / или фотографије можете слати на [email protected].Оставите одговор