Кампања у децембру на рачун 9. јануара

Сaвез независних социјалдемократа сматра да не треба дозволити да се понови понижавање припадника 3. Република Српска пука на начин како је то приликом прошлог обиљежавања Дана Републике кукавички учинио Младен Иванић.

петак, децембар 22, 2017 / 17:26

Припадници Оружаних снага БиХ – 3. Република Српска пука требали су тада добити наредбу да се постројавају у част Дана Републике Српске, али је Иванић тражио да се постројавају у његову част, као да се слави његов рођендан, саопштено је из СНСД-а.

„Својим кукавичлуком Младен Иванић је показао страх од Бакира Изетбеговића, заборавивши да су наредбом бошњачких чланова Предсједништва БиХ, почасне јединице 2. Пјешадијског пука постројаване на сахрани Алије Изетбеговића, кога је Хашки трибунал сумњичио за ратне злочине, као и на сахрани осуђеног ратног злочинца бошњачког генерала Расима Делића“, наводи се у саопштењу ове странке.

Сaвез независних социјалдемократа је поносан што је народним референдумом одбрањен 9. јануар као Дан Републике, који ће ускоро бити свечано обиљежен у цијелој Републици.

Централне свечаности биће у Бањалуци и том приликом ће бити постројаван и почасни вод Полиције Републике Српске.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *