Камиони претешки за мост у Карановцу

БАЊА ЛУКА – Преко моста на ријеци Врбас у Карановцу, на путу Карановац – Кнежево, забрањен је саобраћај за возила укупне масе веће од 20 тона, саопштено је из Ауто-мото савеза Републике Српске. На дионици пута Требиње – Иваница, на локалитету Глува Смоква, саобраћај ће бити обустављан повремено на пола часа због деминерских радова сваког […]

понедељак, април 4, 2011 / 09:41

БАЊА ЛУКА – Преко моста на ријеци Врбас у Карановцу, на путу Карановац – Кнежево, забрањен је саобраћај за возила укупне масе веће од 20 тона, саопштено је из Ауто-мото савеза Републике Српске.

На дионици пута Требиње – Иваница, на локалитету Глува Смоква, саобраћај ће бити обустављан повремено на пола часа због деминерских радова сваког радног дана од 9.00 до 15.00 часова.

На путним правцима Брод на Дрини – Хум, Лопаре – Брчко у мјесту Пукиш и Укрина – Вијачани саобраћа се једном траком због клизишта.

Једном траком наизмјенично због радова саобраћа се на правцима Дрињача – Зворник у тунелима Зворник један и два, Устипрача – Вишеград у мјесту Незуци, Гацко – Фоча у зони клизишта и Бања Лука – Градишка у Клашницама.

На путевима у Српској и Федерацији БиХ неопходан је опрез због повремених одрона на дионицама које пролазе кроз усјеке и поред камених косина.

На граничним прелазима нису евидентирана дужа задржавања.

 Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *