Калинићизација: Пиштољџија Бабић уз СНСД

Напредна странка, с Драгомиром Бабићем на челу, пружиће политичку подршку на предстојећим општим изборима председнику СНСД-а, Милораду Додику, и његовим коалиционим партнерима – рекао је Бабић у интервјуу за Нови печат. Подршка Напредне странке СНСД и Додику, каже Бабић, биће без икаквих условљавања и тражења да њихови кандидати буду на листама. Предсједник Милорад Додик једино […]

понедељак, 30 јуна, 2014 / 15:30

Напредна странка, с Драгомиром Бабићем на челу, пружиће политичку подршку на предстојећим општим изборима председнику СНСД-а, Милораду Додику, и његовим коалиционим партнерима – рекао је Бабић у интервјуу за Нови печат.

Подршка Напредне странке СНСД и Додику, каже Бабић, биће без икаквих условљавања и тражења да њихови кандидати буду на листама.

Предсједник Милорад Додик једино је лице које у Републици Српској може пружити отпор странцима и међународној заједници, али и опозиционим странкама, које намећу њихово дјеловање, рекао је Bабић "Новом печату".

Драгомир Бабић учесник је Септембра ’93 који се сматра побуном дијела припадника ВРС против тадашњег политичког врха. Након рата основао је невладину организацију Народни фронт, а својевремено се декларисао као један од најоштријих критичара лидера СНСД-а Милорада Додика. Годинама је важио за човека блиског Американцима. Бивши директор полиције РС Драгомир Андан својевремено га је оптужио за покушај рекетирања.

Почетком прошле године Бабић је основао Напредну странку. Пре тога радикално је променио курс и почео подржавати политику СНСД-а и Милорада Додика.

На фотографији је Бабић који је потегао оружје на Сашу Савићевића, тада савјетника Руске Думе за питања Балкана, али га је бањалучки Основни суд ослободио оптужбе за пријетњу смрћу „јер се савјетник Савићевић није уплашио“?!0 КОМЕНТАРА

 1. Nije da im nema spasa Urose….Vec bagru treba zatvoriti da robijaju…Trebaju da odgovaraju za sve sto su pokrali od ovoga ionako bijednog i siromasnog naroda….Tuga i jad kakvi kriminalci upravljaju ovom drzavom…Taj isti Dodik, Kalinic i Babic ce u bajbukanu…nece docekati novu godinu na slobodi !!
  Zar su i nasi borci zasluzili da ih istjeravaju napolje iz kuca !??
  Ljudi dosta je bilo lopovluka i kradje !!

 2. SNSD i Milorad Dodik moraju otici jer su pocinili strasne zlocine nad sopstvenim narodom:
  1. opljackali pare od prodaje telekoma
  2. najskuplji autoput u evropi
  3. kriminal u izgradnji zgrade vlade
  4. predsjednikova cerka sef kabineta u vladi
  5. kredit sinu Igoru od 3 miliona
  6. afera Tosiba
  7. afera Serdarov
  8. afera kila zlata
  9. afera CEZ Termoelektrana gacko
  10. afera Birac i Balkan invenstvmen banka
  11. poplave
  12. ubistvo Milana Vukelica, Branislava Garica i Nikole Djurovica.
  Ako Dodik ne padene, pasce Republika Srpska.

 3. Чујте ово „Напредна странка са Драгомиром Бабићем на челу.“
  Ха,ха,ха! Каква странка,гдје странка? Па ту су само он и Мрва Прстојевић чланови.Дајте људи,не објављујте више саопштења оваквих смутљиваца и лажова.

 4. Fino, a zasto svi ćute kad je riječ o zapošljavanju aktivista SNSD-a na Rudniku i termoelektrani Gacko?
  Pa za ovih par mjeseci zaposlilo se preko 100 SNSD-ovaca u ovaj Hercegovački gigant. Kažu sad će još toliko da zaposle. Sad je Mile formirao novi odbor stranke u Gacku a on je jos gori nego prethodni. Danas SNSD-om u Gacku i termoelektranom upravljaju propali kadrovi PDP-a, SDS-a i Pokreta za Gacko.
  Pitam se samo da li ću se ikad ja zaposliti u ovom drzavnom preduzeću.
  I nisu svi zaposleni iz Gacka, obično su tu od „poštenih“ SNSD-ovaca od Nevesinja do Gacka.

  DOSTA VIŠE !!!

  x-(x-(x-(

Оставите одговор