Калабић надреални шоу: Знате ли да је Путин звао Гатарића

Не знамо само да ли на мобилни или на фиксни, можда нам Драго Калабић открије у некој идућој емисији Апостроф.

уторак, 15 априла, 2014 / 21:05

Не знамо само да ли на мобилни или на фиксни, можда нам Драго Калабић открије у некој идућој емисији Апостроф.0 КОМЕНТАРА

 1. Kalabić je jako loš čovjek, jako pokvaren. Ne vjerujem baš u priče da je lice ogledalo duše, ali kod ovog gada bi se sa punim pravom mogla primjeniti to vjerovanje. Stvarno je odvratan.

 2. Најогавнији, Калабић политичар чија је сврха како обесмислити људски ум и претворити га у птичија говна. На његовом примјеру сасвим успјешно.

 3. Nije mi jasno da neko ko se pretstavlja za ozbiljnog politicara, daje sebi za pravo da na ovako jadan i nebulozan nacin pokusava da laze narod Repuiblike Srpske. Ovo je vrijedjanje uma zaista. Ovo je jos jedan dokaz straha, pogubljenosti i nesposobnosti vlasti SNSD-a koja je spala da se koristi i najgnusnijim lazima u nadi da ce ostati na vlasti. Zaista ispod svakog nivoa.

 4. Не зна се ко је већа будала, Калабић или Гатарић. Јадни Прњаворчани.

 5. „Znam ga dok je jos tene zicom vezivao“
  Jedan od boljih primjera kako „visoka“ politika moze deformisati i „ono malo duse“ sto je bilo u nekadasnjem inspektorcicu…

 6. Ja nisam mogao da vjerujem da je izjavio ovakvo nešto – Evo, još sumnjam…
  Mislim, u redu, lik je dno, ali ovo je stvarno zona sumraka…

 7. Калабић је добар за кафанске зајебанције, али ме изненадио Гатарић. Умјесто да будалу искулира, он пише писмо Харченку. Спустио се на Калабићев ниво и због тога мислим да су бојице будале.

 8. А Бају је звао да га посавјетује шта да ради са Украјином. Довољно је једном видјети и чути овог назови политичара и јасно је сваком о каквом се лику ради.

 9. Kalabić je klasični baja, kao i njegov predsjednik, izgleda da je to preduslov da bi se dobila neka funkcija u snsd-u.

 10. Симо П. Ороз, 16.04.2014. 11:05:55
  Gatarić se ovim potezom ne spušta na Kalabićev nivo. Naprotiv , daje mu ozbiljan zadatak da objasni Harčenku sa kojim pravom uvlači Putina u svoje nebuloze. Nije u redu u lažima spominjati ni najbjednijeg beskućnika , ali jednog od najvećih (a možda i najvećeg) svjetskih lidera …. e za to moraš ili imati petlju ili biti u svađi sa zdravim razumom.

 11. Калабић је једна ноторна сељачина заробљена у тијелу политичара у покушају.Хорор!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *