Калабић надреални шоу: Знате ли да је Путин звао Гатарића

Не знамо само да ли на мобилни или на фиксни, можда нам Драго Калабић открије у некој идућој емисији Апостроф.

уторак, 15 априла, 2014 / 21:05

Не знамо само да ли на мобилни или на фиксни, можда нам Драго Калабић открије у некој идућој емисији Апостроф.0 КОМЕНТАРА

  1. Nije mi jasno da neko ko se pretstavlja za ozbiljnog politicara, daje sebi za pravo da na ovako jadan i nebulozan nacin pokusava da laze narod Repuiblike Srpske. Ovo je vrijedjanje uma zaista. Ovo je jos jedan dokaz straha, pogubljenosti i nesposobnosti vlasti SNSD-a koja je spala da se koristi i najgnusnijim lazima u nadi da ce ostati na vlasti. Zaista ispod svakog nivoa.

  2. Калабић је добар за кафанске зајебанције, али ме изненадио Гатарић. Умјесто да будалу искулира, он пише писмо Харченку. Спустио се на Калабићев ниво и због тога мислим да су бојице будале.

  3. Симо П. Ороз, 16.04.2014. 11:05:55
    Gatarić se ovim potezom ne spušta na Kalabićev nivo. Naprotiv , daje mu ozbiljan zadatak da objasni Harčenku sa kojim pravom uvlači Putina u svoje nebuloze. Nije u redu u lažima spominjati ni najbjednijeg beskućnika , ali jednog od najvećih (a možda i najvećeg) svjetskih lidera …. e za to moraš ili imati petlju ili biti u svađi sa zdravim razumom.