19:10 Вијетнамске власти заплијениле 345.000 кориштених кондома, који су се рецилирали и продавали као нови (ВИДЕО)08:19 Кавказ опет крвав: Азербејџан напао Јермене у Нагорно Карабаху07:49 Вучић и естрада: Плац у селу, Американци који поштују Дражу и четнике, плус ракија за Трампа07:44 На истоку старе приче: Јужна оптужује Сјеверну Кореју (и обратно)07:28 Убијен демострант: Док се полтронски медији баве Бјелорусијом, у Египту протести забрањени од 2013. године07:16 Након литијске кампање, грађанистанска КОВИД-маска: Алекса Бечић никад не би освештао зграду Општине Будва07:09 Кренула кола низастрану: ДПС по анкети ЦЕДЕМ изгубио седмину гласова06:53 Воле нас к'о своје: УНДП и Британска амбасада имају велики интерес да дигитализују државну управу06:13 Панеуропска унија и Католичка црква отворили "Еуропски центар за мир и сурадњу" без присуства Срба06:06 СДС на изборе излази под слоганом: За Српску по мјери свих нас

Какво изненађење: Ђокић подржава Дачића на изборима

Предсједник Социјалистичке партије Петар Ђокић, изјавио је да је Социјалистичка партија дала пуну подршку Социјалистичкој партији Србије и њеном лидеру Ивици Дачићу на предстојећим изборима у Србији.

четвртак, 18 јуна, 2020 / 10:29

„Социјалистичка партија је у претходном периоду дала задатак свим својим градским и општинским одборима да формирају тимове који ће радити на анимирању свих наших чланова, пријатеља, рођака и познаника у БиХ и Србији, да изађу на изборе 21. јуна ове године и дају подршку Социјалистичкој партији Србије. Такође, промовисали смо све предизборне пропагандне материјале Социјалистичке партије Србије на свим нашим медијским каналима.

 Социјалистичка партија Србије је уз нас од нашег оснивања (1993. године) а 2018. године, на нашем 8. Конгресу смо донијели одлуку да идемо ка уједињењу наше двије партије и на то смо посебно поносни. Самим тим, када је Социјалистичка партија Србије у кампањи, сасвим је природно да смо и ми у кампањи са њима. Увијек смо били једна партија и наше активности су један од доказа те тврдње“, рекао је Ђокић.

Он је још додао да ће се промовисање политика и изборних листа Социјалистичке партије Србије наставити и у будућем периоду, тачније све до 21. јуна када је дан избора, за које је сигуран да ће бити побједнички за Социјалистичку партију Србије и њене коалиционе партнере.

„Ми ћемо у овој седмици дати додатне напоре како би све наше везе у БиХ и Србији биле усмјерене у правцу давања подршке изборној листи број 2: Коалиција Ивица Дачић – Социјалистичка партија Србије/Драган Марковић Палма – Јединствена Србија. Сигуран сам у одличан побједнички резултат Социјалистичке партије Србије. Државничка политика и програм Ивице Дачића то потврђују и гарантују”, поручио је Ђокић.Оставите одговор