21:03 Пламен зажган - почеле 32. љетне олимпијске игре у Токију21:00 Србија избацила листу земаља из којих се може ући са потврдом о вакцинацији + 70.000 евра за злато у Токију20:10 Кремљ против ОХР: Инцидент јасно потврђује потребу укидања страног старатељства20:06 Нисмо се тако договорили: Талибани се буне што их Американци бомбардују19:47 Ово се зове чојство и јунаштво: Милан Благојевић због Инцковог наметања закона поднио оставку на судијску функцију15:47 Суверениста Џафи поздравља одлуку страног тутора, а у саопштењу уз "геноцид" уопште не помиње Сребреницу15:41 ПДП: "Инцкова одлука изазват ће додатне тензије и бити кориштена за политичке обрачуне"15:35 Шаровић: Штета што у СБ УН није прошла иницијатива Кине и Русије за укидање ОХР15:19 УС позива на заједничку реакцију свих странака из Српске против Инцка15:12 Ђокић: Инцко се требао бавити извјештајем независне комисије

Какво изненађење: Ђокић подржава Дачића на изборима

Предсједник Социјалистичке партије Петар Ђокић, изјавио је да је Социјалистичка партија дала пуну подршку Социјалистичкој партији Србије и њеном лидеру Ивици Дачићу на предстојећим изборима у Србији.

четвртак, 18 јуна, 2020 / 10:29

"Социјалистичка партија је у претходном периоду дала задатак свим својим градским и општинским одборима да формирају тимове који ће радити на анимирању свих наших чланова, пријатеља, рођака и познаника у БиХ и Србији, да изађу на изборе 21. јуна ове године и дају подршку Социјалистичкој партији Србије. Такође, промовисали смо све предизборне пропагандне материјале Социјалистичке партије Србије на свим нашим медијским каналима.

Социјалистичка партија Србије је уз нас од нашег оснивања (1993. године) а 2018. године, на нашем 8. Конгресу смо донијели одлуку да идемо ка уједињењу наше двије партије и на то смо посебно поносни. Самим тим, када је Социјалистичка партија Србије у кампањи, сасвим је природно да смо и ми у кампањи са њима. Увијек смо били једна партија и наше активности су један од доказа те тврдње", рекао је Ђокић.

Он је још додао да ће се промовисање политика и изборних листа Социјалистичке партије Србије наставити и у будућем периоду, тачније све до 21. јуна када је дан избора, за које је сигуран да ће бити побједнички за Социјалистичку партију Србије и њене коалиционе партнере.

"Ми ћемо у овој седмици дати додатне напоре како би све наше везе у БиХ и Србији биле усмјерене у правцу давања подршке изборној листи број 2: Коалиција Ивица Дачић – Социјалистичка партија Србије/Драган Марковић Палма – Јединствена Србија. Сигуран сам у одличан побједнички резултат Социјалистичке партије Србије. Државничка политика и програм Ивице Дачића то потврђују и гарантују”, поручио је Ђокић.