Како Вукановић исљеђује полицију: Кола горе – полиција се чешља

Док чекате понедељак и нови текст Небојше Вукановића за Фронтал – погледајте једну од потврда зашто за Фронтал.РС не може писати свако. Постоји ли тренутно и један новинар у Херцеговини, али и у читавој РС, који је довољно храбар да уради ово? Приватна возила припадника полиције горе по Требињу чешће него што је нормално, и […]

петак, 21 октобра, 2011 / 19:36

Док чекате понедељак и нови текст Небојше Вукановића за Фронтал – погледајте једну од потврда зашто за Фронтал.РС не може писати свако.

Постоји ли тренутно и један новинар у Херцеговини, али и у читавој РС, који је довољно храбар да уради ово?

Приватна возила припадника полиције горе по Требињу чешће него што је нормално, и о томе погледајте у другом прилогу. 0 КОМЕНТАРА

 1. Свака част Вукановићу, али мало је један овакав на 100 000 становника, што је отприлике 1 на 1000 људи.

 2. Глупост је и тражити те који пале,суд ће их ослободити!
  А ово што си снимио багру у кафићу,по мени је снимак 2011.

 3. Не знаш ко је јаднији:

  – ови што пале аутомобиле
  – они што су им аутомобили запаљени
  – тужилац који је извршио 20 увиђаја и није нашао осумњичене
  – пандури који излазе на увиђај и пију по кафанама
  – треба која је пиар муријака (са лица мјеста су „изузети трагови“ – не знам да се траг може ИЗЗЕТИ али ПРИКУПЉЕНИ ДОКАЗИ)
  – или наступ Вукановића који ми дјелује да је мало припит (што је опростиво)или је једноставно пуко као звечка захваљујући систему и Требињу…

  :(:(:(:(:(

 4. Свака част Небојша, ма нису џаба требињци рекли, кад је побједио онај ћук, ее.. није оно ћук оно нама кукавица закукала из куће…:P

 5. Gdje ovaj agresivni novinar napada miliciju, a nigdje nema pića ispred ljudova. Kod mene u Mrkonjiću bi pojeo kameru da se iskrevelji na miliciju i to 3.

 6. А гдје да људи гањају криминалце, ослободиће их суд, а после оде ауто у зрак. Систем је труо

 7. Sad mi je potpuno jasno zašto ovaj Nebojša u Trebinju prolazi onako kako prolazi. Koja fukara jebote… ČUJEŠŠTATEPITAM!!!???

  Šta on zasmišlja ko je?

  Da je nama policija onakva kakva bi trebala biti ovakvi pijani fićfirići sa kamerom u ruci bi pozavršavali iza brave bjeni, sa sve prijavom i debelom kaznom. Koliko je visok ovaj naš trebinjski bejbifejs? Garant nema ni 1978?

 8. Ovakvo ponašanje ne služi na čast novinaru Nebojši Vukanoviću.
  Ipak, sam mislio da je on malo ozbiljniji novinar.
  Ovo je dno – dna. Počeo se ponašati kao oni koje kritikuje.
  Ovdje su veći lafovi policajci koji su njegove histerične napade iskulirali.

 9. Jako cijenim ono sto radi Vukanovic ali sa ovim nisam odusevljen. Vidi se da su ova dva djecaka stazisti a ovaj stotelefonira mozda jos nije zavrsio. Nmaju cak ni one dvije zute linije sto ima najnizi sluzbenik u policiji, dakle oni nemaju nikakva ovlastenja pa samim tim ni odgovornost. Njihova mladost i neiskustvo se vidi i po ponasanju jer nisu ni jednu rijec rekli iako su provocirani.
  Sustinu price podrzavam i slazem se da policija slabo radi svoj posao ali od Vukanovica ocekuje ovakvo preispitivanje kada u kafani sretne Gorana Zubca (svakako i on ide po kafanama) ili nekoga ko ima nekoliko zvjeddica na uniformi. Onda bi efekat ovakvog razgovora bio pravi i tu bi Vukanovic pokazao hrabrost. Dakle ocekujemo novi video na kome Vukanovic galami na Zubca, Nosovica ili nekog drugog inspektora ili nacelnika a ne na ovu djecu.

 10. Pošto čitaoce očito zanima šta je prouzrokovalo ovako ponašanje prema policajcu želim da dam nekoliko objašnjenja koji su me motivisali da se ovako ophodim prema policajcu Asanoviću. Sve je početo kada je na Trgu slobode u Trebinju organizovan miting dobrodošlice Božidaru Vučureviću. U gradu je bila velika gužva, nisam imao mjesta da se parkiram negdje blizu trga iako sam napravio nekoliko krugova okolnim ulicama. Jedno parking mjesto bilo je iza vozila kolega sa RTRS-a u slijepoj ulici gdje je zabranjen parking i gdje je već bila parkirano desetak vozila aktivista koji su sa zastavama i transparentima došli na miting. Pošto su odmah pored bila tri saobraćajca učtivo sam ih pitao da li mogu da se parkiram na slobodno mjesto pored kolega sa RTRS-a dok završim snimanje i policajci su mi rekli da mogu. Ipak kada sam se vratio nakon pola sata u cijeloj koloni vozila samo na mom automobilu bila je napisana kazna, a okolni taksisti i grupice ljudi slatko su se msijali što je baš meni napisan akazna. Pitao sam policajca sa snimka zašto je meni samo napisao kaznu iako sam ih jedini pitao mogu li se parkirati, i zašto nema ceduljica na ostalim vozilima rekao mi je „da ne želi drugima da piše kazne već samo meni, i da ako imam zamjerki kažem komandiru“. Ja sam to i uradio, ali već nakon nekoliko dana ponovo mi je ista patrola napisala kaznu dok sam uzimao izjavu u Privrednom sudu. Pitao sam ih zašto samo meni pišu kada je parkirano više vozila, a uz osmjeh su mi odgoovrili „žalili se na 122“.
  Ni to im nije bilo dovoljno pa me je isti policajac prije neku veče nakon povratka iz Mostara stotinjak metara od kuće zaustavio iako sam imao svezan pojas i razgovarao telefonom preko slušalice. Pitao sam ih šta sada žele i zašto me maltretiraju, a gospoda mi je nakon par minuta kružeći oko vozila rekla da mi ne radi jedna sijalica na vozilu i odmah počela da mi piše kaznu ne ponudivši mi ni da zamjenim sijalicu. Pitao sam ih da li je moguće da sijalica prestane da radi, i zašto to rade oni su se samo slatko i licemjerno smijali u lice. U tom trenutku sin narodnog poslanika prolazeći vozilom sjekao je punu liniju bez svezanog pojasa i pričao na mobilni telefon. Pitao sam, ih zašto njega ne zaustave i ne napišu mu bar tri kazne rekli „ne želimo“ uz arogantan i licemjeran osmjeh, a sve to posmatra i grupica od dvadesetak okupljenih građana kojim se situacija očito činila zanimljivom. E tada sam im se u lice rekao da ću im biti sjenka i da ću ih naučiti kako treba da se ponašaju, a potom sutradan otišao kod njihoovg komandira g-dina Krunića, pa u kabinet načelnika g-dina Gorana Zubca i inspektoru unutrašnje kontrole g-dinu Tomanoviću koji nije bio tu i rekao kako se ponašaju. Rekao sam im da ne mogu tako da se ponašaju, da budu bahati, arogantni i selektivni, i kada već neće njihovi predpostavljeni onda da ću ih ja naučiti kako trebaju da rade posao. Čim imaju službene legitimacije, oružje i uniformu te mogućnost da pišu kazne jasno je da se radi o policajcima a ne o nekim “ „akademcima“, i samo me interesuje zašto nisu bili tako arogantni, bahati i osino kada sam ih uhvatio kako radno vrijeme umjesto na poslu provode u kafanama.
  Ne znam da li im je neko rekao da me maltretiraju, ali ako meni koji ne pijem alkohol, pristojno vozim automobil uvijek sa svezanim pojasom i po svim propisima za desetak dana napišu 180 KM kazni gotoov bez razloga i povoda tražim da takvi budu i prema svima, a posebno prema lokalnim moćnicima koje ne smiju ni da zaustave. Zašta policija nijemo posmatra grupu mladića dok me tuče i maltretira na Trgu u Starom Gradu, ili kada me napadaju na stadionu, ili preosvešteni vladika na Crkvini. Gotovo tokom svakog napada na mene u blizini se nalazi policija, ali NIKADA do sada nisu ni pokušali da me zaštite i zaustave nasilnike. Ako sam građanin drugog reda, onda neka mi i daju potvrdu, ili ako nisam neka rade svoj posao po zakonu, i neka im svi građani budu isti a ne selektovani u podobne i nepodobne.
  Ovo je samo početak, i možda griješim ali ako ne mogu institucije smatram da svak treba da da svoj doprinos kako bi se popravilo stanje u društvu i rad službenika državne adnministracije. Tek su počeli da rade i lično sam svjedok (nažalost nisam kjod sebe imao kameru) kada u Glavnoj ulici stoje pored luksuznog automobila i preko motorole diktiraju registarske oznake kako bi saznali čioje je vozilo i da li smiju da pišu kaznu. Takođe prije desetak dana sam ih molio na ulici da ne malktretiraju starijeg čovjeka koji sa prikolicom vuče grane u starom „golfu jedinici“ da bi ispekao kazan rakije, ali nisu željeli ni mene ni njega da poslušaju. Policija treba da bude jednaka prema svima, i svi se trebamo zapitati šta će raditi za koju godinu ako se već na početku rada u policiji ovako ponašaju.
  Pozdrav svim čitaocima Frontala

 11. Господине Вукановићу разумијем вашу фрустрацију, али ово је заиста дно дна… Да ли ви себе чујете како се обраћате полицајцима, извините што ћу упетријебити ову ријечи, као чобан…
  Брука x-(x-(x-(

 12. Вукановићу, теби свака част пусти ове злонамјерне дрипце што овдје овако коментаришу, па управо је њихова амнестија поступака овако разуздане и приглупе полиције узрок оваквог стања по питању НЕбезбједности имовине и грађана.

  јбт ја не могу да вјерујем да мом пријатељу пошто му је украдено ауто, лицемјерно му у муп-у кажу, па неће полиција чувати твоје ауто…x-(

  За ове клошаре имам систем, кад ме заустављају ако разговара том приликом на мобилни, дешавалао се, само га својим мобилним снимим и лаганино му се смијем у фацу, ајд стисни па ми смисли неку казну, исто тако зауставља ме фрајер без шапке на глави, цап птичица, сличица, готово..довиђења, ако нешто пријавиш у станицу иде ти и слика за тобом, па изволи… са багром не можеш другачије, а кад видим како су сви отромбољили подвољке, стомачине преко каиша, смијешно, у свако доба могао бих ону патролу да приведем и то све са свезаним рукама.

 13. Vukane kralju nedaj se !!!!
  A ovo je slika Crnogorsko-Ercegovačkog duperonilačkog mentaliteta kojeg Ercegovci i Crnogorci tako vješto prikrivaju svojom kurčevitošću i stalnim isticanjem časti i poštenja svojega http://www.youtube.com/watch?v=Fcj6X7dJx-s&feature=related !!!!
  Tako je kod njih uvijek bilo a tako će i biti i kad dođe nova vlast, trebaće im samo malo vremena da onako časno i junački urone međ mračne guzove novim vlastodršcima a Vukanović i slični njemu će ponovo biti crne ovce i „pogani ljudske“ kako to ercegovci vole kazat kad skaču u odbranu guzice nekog lokalnog direktora ili vlastodršca !!!!

Оставите одговор