Како вам се чини наслов: Сифет Поџић у војарни Војвода Степа Степановић у гостима код бригадира Емира Клике?

Министар одбране Босне и Херцеговине Сифет Поџић са сарадницима боравио је 27. јула 2021. године у радној посјети 3. пјешадијском батаљону 5. пјешадијске бригаде Оружаних снага БиХ у касарни "Војвода Степа Степановић" у Бијељини. (Министарство обране БиХ шаље саопћења само на латиници)

уторак, 27 јула, 2021 / 19:24

Командант 3. пјешадијског батаљона пуковник Небојша Јовановић предао је рапорт министру одбране БиХ Сифету Поџићу, пожеливши добродошлицу на локацију касарне "Војвода Степа Степановић" у Бијељини. Поред припадника 3. пјешадијског батаљона, министра Поџића дочекао је и командант 5. пјешадијске бригаде ОС БиХ бригадир Емир Клико.

Овом приликом министар Поџић је упознат са организацијско-формацијском структуром и мисијом батаљона, као и са предузетим оперативним мјерама и радњама у циљу спречавања појаве и ширења вируса "ЦОВИД 19". Министру Поџићу, презентиране су и активности сарадње са цивилним структурама власти и штабом цивилне заштите Града Бијељина. Такођер, министар је упознат и са проблемима са којима се батаљон свакодневно сусреће у реализацији задатака.

Министар Поџић је указао на активности и напоре које предузимају представници Министарства одбране БиХ како би унаприједили живот и рад свих припадника Оружаних снага БиХ. Министар је изразио и задовољство затеченим стањем у батаљону, те истакао важност предузимања свих превентивних мјера и радњи на спречавању настанка и ширења ЦОВИД-а 19 међу припадницима ОС БиХ.

На крају посјете, присутни су обишли локације, гдје се министар Поџић лично увјерио у стање инфраструктуре на локацији те се информирао о свим проблемима и потешкоћама с којима се сусрећу припадници Оружаних снага БиХ.