Кад све поскупљује: Скупља и ТВ претплата

Одбор Јавног РТВ система БиХ донио је одлуку о повећању цијене РТВ таксе за 20 фенинга. "Због стопе инфлације у БиХ од 3,1 одсто, од првог марта цијена РТВ таксе је 7,15 КМ, умјесто досадашњих 6,95 КМ", потврдила је члан Управног одбора Јавног РТВ система Радмила Чокорило. Чланови одбора Јавног РТВ система на данашњој сједници […]

четвртак, март 3, 2011 / 08:12

Одбор Јавног РТВ система БиХ донио је одлуку о повећању цијене РТВ таксе за 20 фенинга.

"Због стопе инфлације у БиХ од 3,1 одсто, од првог марта цијена РТВ таксе је 7,15 КМ, умјесто досадашњих 6,95 КМ", потврдила је члан Управног одбора Јавног РТВ система Радмила Чокорило.

Чланови одбора Јавног РТВ система на данашњој сједници у Бањалуци, која је у току, разговараће и о процесу дигитализације јавних РТВ сервиса у БиХ, као и о дозволама за мрежу микроталасних линкова јавних РТВ сервиса.

На овој сједници биће анализирана наплата РТВ таксе у прошлој години, а Одбор РТВ система именоваће новог в. д. директора и генералног секретара Корпорације јавних сервиса БиХ, умјесто Драге Марића и Раде Гуделића који су отишли у пензију. 0 КОМЕНТАРА

  1. Треба ову гамад моткама најурити!
    Ја не плаћам ову будалештињу, а тако би требали сви да се солидаришемо. Ако дођу у наплату, мотку па по тинтари.

  2. Nije mi jasno kako mogu da tjeraju narod da placaju RTV taksu.Znamo da veliki procenat tog novca ide za BHT koja je antisrpska televizija.Zasto da placam televiziju koja me pljuje i oznacava me kao agresora?

  3. Nije mi jasno kako mogu da tjeraju narod da placaju RTV taksu.Znamo da veliki procenat tog novca ide za BHT koja je antisrpska televizija.Zasto da placam televiziju koja me pljuje i oznacava me kao agresora?

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *