Кад је у Ефбиху бал, нек је ту и Анђелина Џоли

Министар спољних послова Велике Британије Вилијам Хејг и холивудска звезда Анђелина Џоли допутовали су синоћ у Сарајево. Данас стиже и Весна Пусић. Џолијева, која је у главни град БиХ стигла истим авионом као и Хејг, прије тога је у Лондону промовисала филм "Несаломива". Њу је на сарајевском аеродрому дочекало мноштво новинарима и фоторепотера. Хејг, Џолијева […]

петак, март 28, 2014 / 08:47

Министар спољних послова Велике Британије Вилијам Хејг и холивудска звезда Анђелина Џоли допутовали су синоћ у Сарајево. Данас стиже и Весна Пусић.

Џолијева, која је у главни град БиХ стигла истим авионом као и Хејг, прије тога је у Лондону промовисала филм "Несаломива". Њу је на сарајевском аеродрому дочекало мноштво новинарима и фоторепотера.

Хејг, Џолијева и хрватска министарка спољних послова Весна Пусић ће учествовати на конференцији посвећаној борби против сексуалног злостављања жена у ратним сукобима, у организацији Министарства одбране БиХ и амбасаде Велике Британије у БиХ.

Скупу ће присуствовати и шефови дипломатија Аустрије Себастијан Курц и Мађарске Јанош Матоњи, који су у Сарајево доутповали раније јуче.

Џолијева и Хејг би, како се очекује, требало да посјете Сребреницу.0 КОМЕНТАРА

  1. Хахахахахаха 😀 ‘Ем је наш баја већи баја од федералног баје- ‘ем је Драгана за Анђу БОМБА..ито АТОМСКА! 😀

    Људи..насмијаште ме овим сликама најстрашније! 😀 Хвала!

  2. Da se Andjelija sacuvala od turaka ti simo nebi ni postojo…
    A sto se Andjeline tice,pa nece se valjda slikat s onom seljobercinom bajom,onom protuhom koja vam je donijela blagostanje u entitetu,pa uzivate…

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *