Кабинет: Људи пишу предсједнику, зову га на славу

Предсједнику Републике Српске Милораду Додику мјесечно, у просјеку, стиже око 300 писама у којима грађани траже различите врсте помоћи, нуде одмор у својим домаћинствима, али и своју кандидатуру за мјесто премијера. У служби предсједника Републике Српске кажу да је од почетка године до краја априла стигло више од 1.200 писама адресираних на Милорада Додика, од […]

понедељак, 11 јуна, 2012 / 08:45

Предсједнику Републике Српске Милораду Додику мјесечно, у просјеку, стиже око 300 писама у којима грађани траже различите врсте помоћи, нуде одмор у својим домаћинствима, али и своју кандидатуру за мјесто премијера.

У служби предсједника Републике Српске кажу да је од почетка године до краја априла стигло више од 1.200 писама адресираних на Милорада Додика, од којих су око 800 молбе за помоћ.

Тако је један пошиљалац из Српске Додику упутио писмо у којем пише да би он био најбољи премијер Републике Српске и објашњава како би руководио владом и шта би све учинио на њеном челу.

Док се једни нуде за функције, други предсједника Републике Српске позивају у госте, преноси "Глас Српске".

На адресу Палате предсједника Републике Српске стигло је и писмо из Црне Горе у коме га пошиљалац позива да се у његовом сеоском домаћинству одмори од политике и радних обавеза.

"Чести су дописи у којима становници Српске, али и Србије и Црне Горе позивају предсједника на прославе крсних слава и наводе да би им била част да га угосте", кажу у кабинету предсједника Српске.

У бројним писмима пошиљаоци моле предсједника Републике Српске да се упознају, распитују се како живи и какво му је здравље.

Неки му шаљу чак и савјете из области алтернативне медицине и нуде услуге.



0 КОМЕНТАРА

  1. Iz pouzdanih izvora znam da predsjednik dobije i cestitke, savjete,knjige, slike….Sluzba koja je zaduzena za primanje ovih posiljki ne odgovori i ne zahvali se na svaku. Pa tako kazu da je predsjednik dobio vise knjiga o Bontonu a njihovim posiljaocima niko se nije zahvalio mada mislim da su ih ljudi slali s najboljim namjerama. Ocito je , kako se to nazalost kod nas cesto dogadja, i ovo pogresno protumaceno.