Јовица Радуловић кандидат СДС и ПДП за начелника Модриче

Општински одбори Српске демократске странке и Партије демократског прогреса у Модричи потписали су коалициони споразум о подршци кандидатури Јовице Радуловића из СДС-а за начелника општине на предстојећим изборима.

петак, 9 октобра, 2020 / 20:38

Споразумом је дефинисано и коалиционо дјеловање ових странка прије и након локалних избора, речено је на церемонији потписивања споразума којој су присуствовали предсједници СДС-а Мирко Шаровић и ПДП-а Бранислав Бореновић.

Шаровић рекао је да је Радуловић добар избор, оцијенивши да су у Модричи након 16 година „потребне промјене“.

Он каже да очекује побједу СДС-а и ПДП-а на локалним изборима у Модричи, као и добре резултате у Броду, Дервенти и Шамцу.

Бореновић је рекао да ће Радуловић имати подршку свих чланова и симпатизера ПДП-а и да је Модрича посљедња општина у Републици Српској у којој је потписан споразум ПДП-а и СДС-а о сарадњи прије и послије избора.

„Договор са СДС-ом траје дуго, искрен је и иде у правцу да ове странке коначно освоје власт у Модричи“, рекао је Бореновић.

Радуловић је рекао је да ће СДС и ПДП дјеловати заједно и да је споразум отворен и за друге политичке субјекте и појединце.

Он је додао да од политичких партија, као и остала три кандидата за начелника Модриче очекује коректну кампању.Оставите одговор