04:54 Уставносудска превара стољећа: Неуставно преузимање легислативне функције од стране Уставног суда БиХ (4)21:24 Норвешка планира изградити тунел за бродове вриједан 325 милиона долара21:21 ЕУ и САД суспендовали царине на четири мјесеца17:40 Вања Ђурић: Осмомартовски уранак - Је л' ово нама наша борба дала?13:34 Неко је ракетирао турске положаје у Сирији, сумња се на руске посреднике13:23 Заузети тестери: У оба ентитета државне заједнице нема ниједног лабораторијски потврђеног случаја грипе13:11 Фирма покушала експеримент – свима дала исту плату: Није се добро завршило13:06 Само се у БЛ право из СДП иде у власт: Ивана Марић на мети Сарајстана13:05 Либор излази из употребе, банке морају пронаћи алтернативу11:59 Милан Благојевић: Не бојим се санкција ОХР, а за цивилизацијске и правне вриједности које браним, спреман сам дати и живот

Још удбашких ублеха: Сјевернокорејске ракете могу досећи Њемачку

Ракете које има Сјеверна Кореја могле би носити нукларне бојеве главе до Европе, информација је коју је њемачка обавјештајна служба доставила властима те земље, као још један у низу медијских насртаја на ову земљу.

понедељак, 19 марта, 2018 / 11:20

Западне обавјештајне службе, што смо видјели на примјерима оружја за масовно уништење у Ираку или Сирији, више служе као извор за спиновање јавног мнења и производњу лажних вијести, него што у јавност иступају са тачним и потребним обавијестима. Код нас за то још увијек служе "порталоиди".

Замјеник директора њемачке обавјештајне агенције БНД Оле Диел током затвореног састанка са законодавцима рекао је да је процјена да би нуклеарне ракете из Сјеверне Кореје могле стићи до Њемачке, пише лист "Билд ам Сонтаг” преносећи изворе који су учествовали на састанку.

Иако Сјеверна Кореја и даље развија далекосежно оружје, однедавно су се почели отварати за преговоре. У складу са тим, спољнополитички званичник Сјеверне Кореједопутовао је у недјељу у Финску на разговоре са бившим америчким и јужнокорејским званичницима.

То је један у низу састанака током припрема за сусрет америчког предсједника Доналда Трампа и лидера Сјеверне Кореје Ким Џонг Уна.
Сјеверна Кореја не крије да ради на ракетама које би могле стићи до територије САД.Оставите одговор